Regina Collins nővér levele az oltással kapcsolatban

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2021. január 19. kedd

Kedves testvérek!
Az Úr öröme és békéje legyen veletek! Isten árasszon el benneteket áldásokkal és adjon nektek jó egészséget. Jézus vére oltalmazzon benneteket minden rossztól. Fontos, hogy kérjétek a Szentlelket a megkülönböztetés ajándékáért. Olyan sok új és hamis prófécia van. Rossz emberek hamis üzeneteket osztanak meg az interneten és olyan könnyű elhinni őket.

Jézus mondta, hogy minden kimondott szóért számot kell adnunk. Ide tartoznak azok a szavak is, melyeket leírunk és e-mailben elküldünk. Az embereknek nehezükre esik felismerniük a hamis dolgokat, ezért imádkozzatok megkülönböztetésért. Két hete, szombaton megkaptam a Pfizer oltást (egy napon az angol királynővel). A Pfizer vakcina nem tartalmaz semmilyen abortált magzati sejtet.
  Imádkoztam, mielőtt megkaptam az oltást. Kértem a Szentlelket, ha helyes dolog beoltatnom magam, hadd érezzem a kenetet a fejemen és éreztem ahogyan olaj ömlött a fejemre. Később megosztottak egy üzenetet a Vatikánból, mely szerint el kell fogadnunk az oltást. Fontos, hogy imádkozzunk mindennel kapcsolatban, és hogy útmutatásokat keressünk. Ha lehetséges ketten vagy hárman imádkozzatok együtt, írjátok le amit kaptatok és osszátok meg. Nagyon gyakran megerősítő az, amit a többiek kapnak az imádság alatt.
Kértem Jézust, hogy adja nekem Szent Vérét, hogy ne legyenek káros mellékhatásai. 15 percet kellett várnunk az orvosnál arra az esetre, ha valamilyen allergiás reakció lépne fel, mint ahogy ez megtörtént az elmúlt hónapban olyanokkal, akiknek vannak bizonyos allergiái. Tavaly elmondtuk az 54 napos rózsafüzér kilencedet azért, hogy véget érjen a vírus és mikor befejeztük bejelentették, hogy megvan a védőoltás.
Imával és szeretettel, Regina nővér

You have no rights to post comments