A teljes búcsú elnyerésének feltételei november elején

Kategória: Uncategorised Megjelent: 2013. október 30. szerda

A "búcsú" a bűneinkért járó ideig tartó büntetések elengedése, azaz része Jézus Krisztus kiengesztelő művének és nagy kegyelem! Most a Halottak napja - Mindenszentek ünnepe időszakában lehetőségünk van a teljes búcsú elnyerésére, az alábbi módon:

- November 1-8. között minden nap teljes búcsút nyerhetünk, ha temetőt látogatunk és imádkozunk a megholtakért. A teljes búcsú elnyerésének feltétele a szentgyónás (azaz a megszentelő kegyelem állapotában kell lenni - ha valaki mostanában gyónt, nincs halálos bűne, akkor értelemszerűen nem kell újra gyónnia), szentáldozás, és egy Miatyánk és Hiszekegy elimádkozása a pápa szándékára.

- Akik Halottak Napját megelőző nap delétől a Halottak Napját követő nap éjfélig meglátogatnak egy templomot vagy nyilvános kápolnát, és a látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet imádkoznak a pápa szándékára, ugyancsak teljes búcsút nyerhetnek. Ez a búcsú elnyerhető a megelőző vagy következő vasárnapon és Mindenszentek ünnepén is. A búcsú feltétele ebben az esetben is a szentgyónás és a szentáldozás.

Hozzászólások   

#1 top 10 power bank 2016-03-05 18:33
Keep on writing, great job!

Also visit my blog - top 10 power bank: http://powerbankreview.strikingly.com/

You have no rights to post comments