Európa első női öngyilkos merénylóje

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. november 25. szerda

Európa első öngyilkos merénylője, nyugat Európában született és itt is nőtt fel, 26 éves lány, itt végzi a tanulmányait, megkap mindent mit a jóléti társadalom minden elkényeztetett gyereknek megad, bulizik, főiskolába jár és lám nem az élet mellett dönt, nem kacagva, békésen dolgozva a férje oldalán gyermekeket akar szülni, hanem felrobbantja önmagát és a feje véres felkiáltójelként kirepül egy ablakon! - Böjte Csaba írása:

 Az elkeseredett, gyilkos bombázás helyett, úgy gondolom, hogy ma mindenki aki gyermekeket nevel, szülő, pap, tanár, politikus, mindenki el kellene csendesedjen, és nagyon mélyen el kellene gondolkodjon a történtekről! Van amin alázattal gondolkodjunk!

Milyen világot teremtettünk, teremtünk ma is verejtékes munkával magunknak? Milyen az iskolarendszerünk, ha a padokból még ki sem került fiataljaink lemészárolják társaikat, ha ezeket a gyilkos fiatalokat a rendőrség ötezer golyóval, mint valami veszett állatokat kell levadássza?! Döbbenetes! A terror hóhérai mind Európában nőttek fel, a mi iskoláinkban tanultak, a mi városainkban váltak felnőtté, sokan közülük nem is jártak soha keleten. Nagy - nagy alázattal el kell gondolkodnunk, mert sajnos nem csak azokban a Párizsban robbantó, gyilkoló fiatalokban, hanem sok sok fiatalban és bennünk felnőttekben is ott van a kisebb - nagyobb elégedetlenség iskoláinkkal, világunkkal, saját életünkkel szemben! A jóléti társadalom óriási terhet rak a vállainkra, mi meg görnyedezünk alatta, fizessük a számláinkat, nincs időnk egymásra, magunkra! Rohanunk és nem szánunk időt az Istennel való találkozásra, kiégünk és csak nő, nő a feszültség az emberekben!
Jó lenne, ha bombázással meg lehetne oldani a világunk gondjait, de sajnos hiába fog meghalni sok-sok ember, mert ettől a felnövekvő generációk nem fognak megváltozni! Életvitelünket, iskoláinkat kellene gyökeresen megváltoztatni, mert másképp ez a kapzsi mohóság, ez az át nem gondolt rohanás, ez a semmittevő elkényeztetett diák élet újabb és újabb Hesznákat fog felszínre hozni, és pár hét alatt a terrorizmus útjára lökni!
Az elhunyt fiatalokért, áldozatokért és elkövetőkért imádkozva, Csaba t.

 

You have no rights to post comments