Ilyen is van: már kiválasztották a Marsra utazókat!

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. június 08. csütörtök

Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA szerdán ünnepélyes keretek között jelentette be, hogy kiválasztották azt a 12 űrhajóst, akiket felkészítenek a Marsra történő utazásra. Pontosabban mélyűri missziókra, a Mars mellett szóba került a Holdra való visszatérés is, de ez még bizonytalan – írja az ITcafé. A jelölteket egy másfél évig tartó program során 18 ezer jelentkezőből választották ki.

A Johnson Űrközpontban tartott eseményen az új Orion űrhajó mérnöki modellje előtt sorakozott fel az a 7 férfi és 5 nő, akik a következő években ezzel az űrhajóval Föld körüli repüléseken készülnek fel az expedícióra.
A kiválasztottak: Zena Cardman, Jasmin Moghbeli, Jonny Kim, Frank Rubio, Matthew Dominick, Warren Hoburg, Robb Kulin, Kayla Barron, Bob Hines, Raji Chari, Loral O'Hara, Jessica Watkins. Vannak közöttük katonatisztek, tudósok, orvosok, illetve helyet kapott a SpaceX vezető tervezőmérnöke és a NASA egy berepülőpilótája is.
A csapat formálisan augusztusban kezdi meg a felkészülés első szakaszát, egy két évig tartó alapkiképzést, melynek során a Nemzetközi Űrállomás fontos szerepet kap, ezen időszakban bővített legénységgel folyik majd a munka.

(index.hu)

Hozzászólások   

#5 László 2017-07-02 13:24
Kedves Edit! Szívből örülök! DICSŐSÉG AZ ÚRNAK!
#4 Edit 2017-06-30 12:46
Köszönöm László a filmet. Végre teljesen megszabadulhato k, mert már tisztán látok. Rájöttem h ez egy igenis fontos kérdés, ahogy néztem a videót több ezer emberről beszél , és az Egyháznak nincs hivatalos àlláspontja a témában. Ezért én ennek az úriembernek szavait, tanácsait fogadom el igaznak.
Egyrészt nem véletlen kérdeztem, magamra ismertem sok pontban ezért igaz amit mond
Másrészt feláldozta " karrierjét" mint ufo kutató miért is? Hogy Jézust dicsőítse
Nem tudtam teljesen eldönteni H jók vagy gonoszak. Isten megszabadított a new ages mindenféle önmegvalósító, önimádó, csak magamba vetett hitbeli gondolkodástól, élettől, amibe ezek az " entitások" jutattak és valóban éreztem hogy harc folyik a lelkemért ide oda huzigáltak néha úgy éreztem belebolondulok ebbe a kettősségbe. Lehettem volna híres, gazdag spiritiszta, de ahogy belépett Isten az életembe, már csak hazug szavak maradtak volna, ahogy a filmben is a kutató Istent választja a siker helyett, az igazságot a hazugság helyet. De még mindig itt van ez a lény, akit " legyőztem" már a legelső találkozásnál, de aki mégis elhitette velem h ő jó. Éreztem h nem, de addig győzködött.külö nleges dolgokat mutatott, amíg rá nem bólintottam h segítek. Báránybőrbe bújt farkas, most már fel fogom ismerni.
#3 László 2017-06-21 19:42
Ájánlom az alábbi filmet:
Negyedik típusú megtévesztések -- A földönkívüliek leleplezése
#2 Gyulas 2017-06-11 07:25
Szerintem az Egyháznak, mint olyannak nincs kijelentett tanítása az UFO-król, bár az egyházi embereknek lehetnek. Annyit pontosítanék, hogy a hét bolygón az életfeltételek talán adottak, talán lakható, de biztos nem lakott. A marsi expedíció pedig színtiszta emberi ügy...
#1 Edit 2017-06-10 08:45
Engem érdekelne hogy mi az Egyhàz álláspontja az ufókérdésről?
Mert hogy kezdenek gyorsulni az események. Pár hete jelentették be h egy naprendszerben hét lakható bolygót is találtak most meg indulnak a masra .
Tehát mi lesz ha egyszercsak itt v ott lesznek intelligens v nem lények?

You have no rights to post comments