A Szűzanya beváltotta ígéretét Szilágy-Nagyfaluban - felfakadt a forrás!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2011. december 05. hétfő

Míg a Zarándok honlapot csináltam, hónapról hónapra feltettem oda a nagyfalui üzeneteket. Ezekben az üzeteketben a Sz?zanya többször szólt a világra váró megpróbáltatásokról (Nagy Figyelmeztetés) és több ígéretet is tett. Ezek közül az egyik, hogy a Szentháromság-hegyen forrás fog fakadni - ez most, a december els? szombati engesztel? öszejövetel alatt megtörtént(egy Napcsoda kíséretében)! Rövid ismertet? és beszámoló:

"Szilágy-Nagyfalu (Nuşfalău, Jud. Sălaj) magyar református többségű település az erdélyi Szilágy megyében, Nagyváradtól északkeletre 90 km-re. A Csilik János atya által vezetett engesztelések 1999-ben kezdődtek Érsemlyénben, majd 2004 óra Nagyfaluban folytatódnak. Minden hónap első csütörtök – péntek – szombat – vasárnapján vannak engesztelések a falu közelében emelkedő Szentháromság hegyen. Az engesztelők száma egy-egy szombaton (érthetően akkor tudnak a legtöbben jönni) 1000 -1500 fő, magyarok és románok, római katolikusok, görög katolikusok, kisebb számban reformátusok és ortodox vallásúak is. Egy nagy katonai sátorban vannak az engesztelések és a szentmisék, nyáron meleg, télen hideg, de ez a résztvevők számát alig befolyásolja. Alkalmanként 4 – 10 pap koncelebrál. Kezdettől fogva csodás gyógyulások, megtérések történtek és történnek a Hegyen.

         A Szűzanya ígéretet tett, hogy a Szentháromság hegyen gyógyító forrás fakad, amely még sokkal több testi és lelki beteg gyógyulására fog szolgálni.

         Ez a forrás 2011. december 3-án, első szombaton reggel felfakadt,

és hatalmas erővel buzog!

   A résztvevők hatalmas napcsodában részesültek, ezt minden jelenlevő látta.

         Erről a csodáról Csilik János atya a következő sms-ben értesített szombaton este:

A vízforrás elindult a Szt. Hegyen! A Szűzanya 2012. jan. 1-jén fogja személyesen megáldani! Általa gyógyulások fognak történni! Imát várunk

és ígérünk minden nap!

Kimondhatatlan hála és dicsőség az Úrnak és Édesanyjának!

                                                                                     Kovács Győző"

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés