Gyere haza fiatal!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. június 30. kedd

Nyílt napot tartottak vasárnap Londonban a külföldön élő magyaroknak a Gyere haza fiatal! program keretében. A rendezvényt az észak-londoni Danubius szállodában rendeztek, száznál több érdeklődő vett részt.

Pákozdi Szabolcs, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen előadta, hogy hogyan lehet bekapcsolódni a programba. Szerinte egyébként az, hogy ilyen sokan eljöttek, mutatja, hogy tényleg van igény erre a 100 millióból működő programra.
A hazatérést fontolgatók többsége a pénzügyi szolgáltatások, az ügyvitel, a gazdálkodás és a vendéglátás területén dolgozik. A program keretében jelenleg 820 álláslehetőség közül választhatnak az érdeklődők, a vasárnapi londoni rendezvényre 130 állásajánlattal érkeztek a munkáltatók.
Pákozdi Szabolcs szerint ha a keret elfogy, "valószínű, hogy a döntéshozó felé javaslatot fogunk megfogalmazni (...) mivel a program jó célokat szolgál és valós igényeket szolgál ki, azt gondolom, hogy pénzügyi akadálya nem lesz a folytatásnak".
(index.hu)

You have no rights to post comments