A Szűzanya 2016. február 2-i üzenete Medjugorjéból

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2016. február 03. szerda

"Drága gyermekek, hívtalak már és újra hívlak benneteket, hogy ismerjétek meg Fiamat, ismerjétek meg az igazságot. Veletek vagyok, imádkozzatok, hogy ez sikerüljön. Gyermekeim, sokat kell imádkoznotok, hogy minél több szeretetetek és türelmetek legyen, áldozatot tudjatok hozni és lélekben szegénnyé válhassatok. Fiam a Szentlélek által mindig veletek van.

Egyháza megszületik minden szívben, aki megismeri Őt. Imádkozzatok, hogy megismerhessétek Fiamat, imádkozzatok, hogy lelketek egy legyen vele. Ez az ima, ez a szeretet vonz másokat és apostolokká tesz benneteket. Szeretettel, édesanyai szeretettel nézlek benneteket. Ismerlek titeket, ismerem fájdalmaitokat és szomorúságaitokat, mert én csendben szenvedtem. A hitem adott szeretetet és reményt. Ismétlem, Fiam feltámadása és az én mennybevételem remény és szeretet számotokra. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, hogy megismerjétek az igazságot, erős hitetek legyen, amely vezetni fogja szíveteket és amely fájdalmaitokat és szenvedéseiteket át tudja formálni szeretetté és reménnyé. Köszönöm nektek."

Medjugorje, 2016. február 2.

Hozzászólások   

#1 Gunyits László János 2016-02-04 06:29
Köszönöm.
Érthető a Szent Szűz, hiszen Jézus kijelentette, én vagyok az út, az igazság és az élet.
Ezzel kapcsolatosan gondolhatjuk, hogy az anyaméhben ébredő élet, a magzati lét milyen közel van Jézushoz, hiszen benne sem akarás, sem érzet, sem bánkódás, sem örvendezés nincs, csak maga az élet van. Ez az élet pedig a Teremtő akarata szerint él és élni akar.
Kell, hogy a gondolkodásra képes ember védje ezt az életet és Isten különleges ajándékaként fogadja, amint a bethlehemi éjszakán fogadta Jézust Szent József és a mindenkor Szűz Mária.
Legyen áldott az Úr Neve.

You have no rights to post comments