Ármányos sárkányos - az új mesés könyv...

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2016. szeptember 22. csütörtök

Kedves Barátaink!

Tavaly az Ti segítségetekkel sikerült megjelentetünk a Sárkányszelídítők című mesesorozatunkat. A könyv is kedvező fogadtatásra talált. Több író-olvasó találkozót is tartottunk, a képekből kiállítás nyílt, és több műsoros előadást is tartottunk a a mesékbnől gyerekeknek.
A könyvnek idén elkészült a folytatása, Ármányos sárkányos címmel. Több, mint húsz mese, versekkel, képekkel, amelyek az internetes is olvashatók, a facebookon a Sárkányszelídítők oldalon. (A facebookon be kell írni a keresőbe, hogy Sárkányszelídítők, és máris megjelennek az új mesék és rajzok - a csodálatos illusztrációk Vihart Anna képzőművész munkái.).

Nagy vágyunk, hogy karácsonyra megjelentethessük az Ármányos sárkányos mesekönyvet! Kértünk nyomdáktól árajánlatot. A 100 oldalas színes, kemény táblás, B/5-ös (a legelterjedtebb meséskönyv-méret) kiadvány legszűkebben vett nyomdai költségei - úgy, hogy mi szerkesztjük, tördeljük és a kész változatot adjuk át kinyomásra -, 750.000 Ft. Ez kedvezőnek számít, de nekünk ez is sok - szükségünk van a segítségre!
Ezért most keressük azokat, akik hajlandók támogatni (és/vagy előre kifizetni) az Ármányos sárkányos kiadását! Természetesen támogatóink nevét közzétesszük a könyvben és tiszteletpéldány(oka)t is kapnak!
Kedves Barátunk! Kérünk, hogy amennyiben lehetőséged engedi, támogasd ennek a szép és fontos – a szeretetet, egyetértést és megbékélést a meséken keresztül megmutató és tanító – könyvnek a megjelentetését!
A támogatást a Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány számlaszámára kell átutalni és odaírni, hogy az Ármányos sárkányos megjelentetéséhez - így másra nem is lehet felhasználni a pénzt!
(számlaszám: 10700268-04975106-51100005)
Ezzel együtt kérlek, hogy neved és címed küldd el a levélcímünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy lássuk, hol tartunk, illetve, hogy hová kell majd elküldenünk a tiszteletpéldányokat...

A Sárkányszelídítők facebook-oldalára feltettünk kilenc borító-tervet, itt lehet megnézni és véleményezni, hogy melyik legyen: https://www.facebook.com/sarkanyszeliditok/
 
Hálás szívvel megköszönve segítségeteket: Sipos Gyula

2016.09.22.

You have no rights to post comments