Ima a koronavírus okozta betegség megszűnéséért

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2020. április 10. péntek

Katona István atya imája az Emmausz Közösség oldaláról: Úr Jézus, mindenség Királya, alázattal és bizalommal borulunk le előtted. Te vagy minden jónak a forrása! Te vagy minden betegség gyógyítója! Te vagy minden ördögi kötelék szabadítója! Te vagy a szeretet Királya!

Köszönjük, hogy meghaltál értünk a kereszten és megváltottál bennünket.
Hisszük, hogy Te ismered betegségeinket, félelmeinket, és aggodalmainkat. Hisszük, hogy meg akarsz gyógyítani minket a koronavírus okozta betegségből. Te mondtad irgalmas Jézus: „Kérjetek és kaptok, hogy örömötök teljes legyen!” (Jn 16,24) Ettől a bizalomtól indítva kérjük, hallgasd meg könyörgésünket. Kérjük, hogy isteni hatalmaddal állítsd meg a koronavírus terjedését hazánkban. Bűneink miatt megérdemeljük büntetésedet, mert elfordultunk tőled, parancsaiddal nem törődtünk. De fogadd el bűnbánatunkat és megalázott lelkünket. „Teljes szívvel követni akarunk téged.” (Dán 3)
Adj nekünk hitet, hogy eszközei legyünk gyógyító kegyelmednek. Adj hitet, hogy bátran kimondjuk: „Jézus szent nevében parancsolok neked korona-vírus démona, távozz tőlem és egész Magyarország területéről, és soha ne gyere vissza!”
Kérjük, küldd el Szentlelkedet, hogy isteni figyelmeztetésed megtérést indítson el bennünk. Adj nekünk új életet a Szentlélekben! Add, hogy megtanuljuk szeretni egymást újra, és téged szolgálni!
Szűz Mária, Jézus Anyja , könyörögj érettünk. Ámen.

(emmausz.hu)

You have no rights to post comments