Köszönet az Úrnak - Szent II. János Pál pápa imája

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2020. július 04. szombat

Uram köszönöm neked az ajándékba kapott éveket és évtizedeket. Köszönöm az életem minden eredményét, ami megörvendeztettél és minden kudarcát, amivel a korlátaimra figyelmeztettél. Köszönöm a család tagjaimat akik elviselnek, akik mellettem állnak és szeretnek.

Uram kérlek bocsásd meg amit rosszul tettem és amit elmulasztottam. Köszönöm, hogy Te nem mégy nyugdíjba, hanem ma is mindent megteszel az üdvösségemért.

Uram, adj nekem hálás szívet, hogy mindig észre vegyem, hogy több okom van a hálára, mint a panaszra. Ments meg az irigységtől az engedetlenségtől a nyugtalanságtól, minden tudás látszatától és mindent jobban tudat hazugságától. A gyanútól, hogy valaki mindig bántani akar.

Uram adj bölcs szívet, hogy meg ne feledkezzem a végről itt a kezdetről oda át.

Uram adj kedvet a munkához amit még elvégezhetek. Tégy hasznossá, hogy ne érezzem csak tehernek magamat, adj alázatot, hogy belássam, egyre inkább másokra szorulok. Adj kedvet az imádsághoz a Veled való beszélgetéshez. Adj világosságot, hogy lássam magam, és jó lássak másokat is. Adj jó kedvet és nyitottságot, hogy még mindig tudjak befogadni és szeretni. Adj szeretetet, hogy árasszam a szereteted melegét.

Uram maradj az ami mindig is voltál, megbocsátó Édesatyám! Ez indítson arra, hogy én is megtudjak bocsátani. Ne engedd, hogy valaha is fáradt legyek a köszönet mondáshoz. Ne engedd, hogy valaha is abba hagyjam a dicséretedet. Tartsd meg és növeld a hitemet.

Szólj Uram, még hallja a Te szolgád. Ámen.