Egy kis kikapcsolódás: Hazai szépségápolás

Kategória: Irodalom Megjelent: 2021. január 01. péntek

Hogy némi vidámsággal induljon az új év, itt egy groteszk kis írás a férfi szépségápolás hagyományos útjáról...

Sípos (S) Gyula: Hazai szépségápolás

Amit legelőször és a legjobb szívvel ajánlhatok, az a zsírbotox. Tessék megnézni gömbölyű hasamat, egy ránc sincs rajta – íme a zsírbotox csodálatos hatása: sima és feszes bőr! Egy szép adag sült szalonna reggelre a szegény ember jó órájában, kenyér rendesen, esetleg némi borral segítve az emésztést, de lehet katonázni is – kenyér, szalonna, hagyma késhegyen tálalva folyamatosan, sörrel is mehet -, délre leves tésztával, rendesen, tisztességesen púpozva a második féle, jó szívvel ajánlhatjuk a sült hurkát, kolbászt. Türelemmel, kitartással végezve az előírt gyakorlatokat, néhány hét alatt már látható eredményt érhetünk el! Bőrünk feszesebb lesz, ráncaink kisimulnak, arcunk pirospozsgás, egészséges színt ölt, kedélyünk megnyugszik, nem sietünk, nem kapkodunk – a zsírbotox kedvező hatásai szinte felsorolhatatlanok!

Tessék megnézni a fejem – sehol egy ősz hajszál! Talán festetem a hajam? Elképzelhetetlen! Egy férfi nem használ semmilyen kenceficét! Nem, ami megőszülne, az előtte – csodálatos fegyelmezettségről tanúságot téve - kihullik magától. Igaz, így nem beszélhetünk deresedő halántékról, de ezt hagyjuk is meg a romantikus regények ellankadt szívű olvasóinak. Mi erősek vagyunk, férfiasak, mi kopaszodunk, ahogy azt illik egy magyar munkáshoz. A sima koponya szép, a csillogó fejbőr vonzó, a női tekintet megnyugszik és elidőzik rajta, lehetőséget kínálva az ismerkedésre, beszélgetésre, egy kis kocsmai idillre – mi kell ennél több?!
Felhívnám a figyelmet, hogy a szépségápolás nem csak a szemnek, de a fülnek és az orrnak is szól! Csodálatos, férfias orgánumot alakíthatunk ki magunknak némi cigaretta és alkohol segítségével. Figyelem, a túlzásba vitt füstölés és italozás árt az arcbőrnek, ezért csak mértékkel alkalmazzuk! A kitartó, rendszeres használat – azon túl, hogy élvezetessé teszi napunkat -, megajándékoz minket azzal a rekedtes, erőteljes hangszínnel, amit semmilyen más úton nem érhetünk el!
Hasonlóképpen, magára valamit is adó férfi nem használ pacsulikat! A testnek megvan a maga természetes illata, amit kár elrontani, eltömni mesterséges büdösítőkkel. Engedjük, hogy mirigyeink és pórusaink kiválasszák azt a csak ránk jellemző, egyedi illatkombinációt, ami már messziről felhívja ránk a figyelmet.
Személyes tanácsadásért hívja területileg illetékes képviselőnket! Bízzon bennünk, velünk felfedezheti valódi önmagát, mi újjá varázsoljuk!

(Megjelent a 33 rövid történet és néhány hosszabb című novelláskötetben. Kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Bővebb információ könyveinkről: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink