Programok és munkák mostanában

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2018. június 25. hétfő

Hírek a közösségi házról, ingyenes újság és kis füzet, cigány misszió, Alkotótábor, Országos Szeretetláng Találkozó, zarándok csoport... szorgoskodunk:

A törökbálinti Szeretetláng kápolnában továbbra is minden kedden délután (16-18 óra között) és csütörtök délelőtt (1-13 óráig) van nyitott alkalom. Kedden délután az országos szentjánosbogár tábor fiataljai jönnek teaházat tartani, amihez örömmel állunk rendelkezésükre.

A kápolna és közösségi ház felújítása - bár a nagy munkákat elvégeztük -, még mindig tart. Most készült el a kerítés, ami elválasztja a mi területünket a többi terülttől, ahol a vállalkozás fog működni. Másik hírünk, hogy sajnos nagyon beáztunk, egy régi beton-szgetelés adta meg magát, azt ki kell cserélnünk...

Ezen a héten szeretném nyomdába adni az ingyenes Szeretet földje újságunkat és egy kis füzetet, ami a törökbálinti szeretetlán gápolna és közösségi ház csodás történetét mutatja be a kezdetektől, valamint tanúságtételeket az itt történt csodás imameghallgatásokról

A július 2-i héten a közösségi házban lesz az idei Szeretet Földje Alkotótábor az alkotóközösségünk tagjaival. Mr nagyon várom ezt a programot!

Július 3-án, kedden délelőtt a cigány misszió keretében lelki napot tatunk az érdi tanodában az édesanyáknak és gyermekeiknek.

Július 4-én, szombaton lesz Budapesten (Kispesten a Jézus Szíve Templomban) az Országos Szeretetláng Találkozó, ahol mi is ott leszünk ,visszük a könyveinket és a remélhetőleg addigra megjelenő újságot és új füzetet is...

Július 15-én, vasárnap pedig kaposfüredi zarándok csoportot fogadunk a közösségi házunkban, ahol kis lelki napot tartunk nekik... (Mindenkit szeretettel várunk, ha szeretne valamikor eljönni, vagy lelki napot, imaszolgálatot kérni, írjon, telefonáljon, minden lehetséges... :-) 

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)