Szeretet Földje Hírlevél, 2020. március

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2020. március 09. hétfő

Kedves Testvérek!

Egyházunk és hazánk készül a Nemzetközi Eucharisztikus kongreszusra - és közben itt a vírus, a félelem, szorongás, a kísértés és a próbatétel ideje. Nagyon fontos azonban, hogy több év előkészülete, sok ember munkája és reménye ne menjen veszendőbe! Ezért imádkozzunk Isten védelméért és kegyelméért, a ragály megállításáért, a félelem megszűnéséért, a szeretet, erő és józanság lelkéért, hogy a közösségi alkalmaink rendben mehessenek, a miséket bemutassák, a bűnbánat gyümölcseit learassák... persze  ehhez bűnbánatot is kell tartanunk, amire a nagyböjti időszak különösen is alkalmas...

 - Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a nagyböjti videósorozatunkat. Ebben minden nap felolvasom az aznapi evangéliumot, egy rövid buzdírtással és fohásszal, ezzel is segítve Istenhez közeledésünket: http://szeretetfoldje.hu/index.php/videok (És természetesen A mai napra napi igéi kint a főoldalon, és itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/a-mai-napra )
- Ugyancsak ezt segítik elő a hétfői Eheti íráok is. Az elmúlt hetek címei: Személyes és országos bűnlista; A kegyelem megsokszorozása; Cigány vagyok; Koronavírus, Leonardo Da Vinci és a józanság lelke; Nézzünk szembe az igazsággal; Újjászületés. Lásd:
http://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti
- És még mindig: Szerdán jön ki a nyomdából kis füzetünk, A megtérésről.  Ára 500 Ft/db - könyvakciónk keretében a jézus Krisztus élete című könyvünkkel, a kettő együtt csak 2.000 Ft, postaköltséget nem számolunk fel! (Megrendelhető címeinken.)  Ugyancsak márciusban jelenik meg a Mózes botja című novelláskötetünk
is, amit majd egy ajándékkal együtt ajánlunk figyelmetekbe.
 - Missziós alkalmaink még: Március 14-én, szombaton Valkón tartunk gyógyító lelki napot, 20-án, pénteken pedig Vácott lesz gyógyító összejövetel. Részletek:
http://szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-osszejovetelek/12825-gyogyio-osszejovetelek-2020-marcius-honapban A stigmatizált Galgóczy Erzsébet halálának évfordulóján, március 28-án Szolnokon lesz egy lelki nap az ő életpéldájáról, és a Vártemplom falára egy emléktábla is kerül Galgóczy Erzsébetről.
- Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Kunszentmártonban tartjuk a Karmelita Rendházban 2020. április 3. péntek 18 órától április 5. vasárnap 13 óráig, szombaton gyógyító összejövetellel. A lelkigyakorlat témája: Egyház és világ állapota a Jelenések könyve tükrében. Még lehet jelentkezni! Részletek: 
http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/12675-egyhaz-es-vilag-allapota-a-jelenesek-konyve-tukreben
- Természetesen továbbra is megtartjuk a heti közösségi alkalmainkat hétfőtől csütörtökig. Ezen túl március 10-én, kedden a filmklubban Páduai Szent Antal életéről nézünk filmet, 17-én, kedden 18 órától pedig Kádár József képalkotó kiállításának megnyitója lesz a közösségi házunkban. A cigánymissziónkról pedig itt olvashatsz:
http://szeretetfoldje.hu/index.php/ciganymisszio
- Év eleje van, adóbevallás ideje - Ha segíteni tudod munkánkat az adó 1% felajánlásával
, az alábbi adatokat kell felírni az adóbevallásához: A kedvezményezett adószáma:  18684319 - 1 - 13  A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány.
 - Továbbra is szívesen tartunk missziós alkalmat is bárhol, ahová hívnak. Alkalmaink - miként törökbálinti összejöveteleink is - ingyenesek.
  - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit küldötök címünkre (
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  - Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk

Imával és szeretettel: Sipos Gyula 

You have no rights to post comments