Programok Pünkösdig

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. május 17. szerda

Szinte minden napra jut valami, így a közösségi összejöveteleink helyszínén is változtatni kellett, a pünkösdi kilenced miatt. Részletek:

- Ma (szerdán) este még megtartjuk a szentségimádást a Mária segíts kápolnában (a temetőnél) 19 órától, illetve beszélni fogok az Isteni Szeretet Közösség házában lévő esti összejövetelen. A csütörtök délelőtti szentségimádás és szentmise is a szokott helyen lesz a Szeretetláng kápolnában.

- Holnap, csütörtökön van egyházmegyénk szentségimádási napja, a mi templomunkban Törökbálinton 17-19 óra között lesz közösségi szentségimádás.

- Pénteken kezdődik a pünkösdi kilenced, nyitva a templom és esténként közös alkalom, amit egy-egy közösség vezet, lásd bővebben: https://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/18786-punkodsdi-kilenced-imaiskola (Miénk a vasárnap esti, szentmise utáni alkalom, a nekünk kiosztott igehely pedig a Lk 4, 1-2.) (És szombaton még az idősek otthonába is megyek igeliturgiát tartani...)

- Vasárnap, május 21-én az imaiskola keretében a nyelvi imáról fogok beszélni a templomban, erre is szeretettel várunk mindenkit. (Utána szentmise és a pünkösdi kilenced..)

- A május 22-i héten a hétfő és szerda esti alkalmainkat nem tartjuk meg, illetve mi is a templomban leszünk a kilenced alkalmain. (A keddi 16-18 óra közötti szentségimádás azonban meg lesz tartva a kápolnánkban!)

- Május 29-én, pünkösd hétfőn délelőtt immár hagyományosan Gyálon tartunk gyógyító misés alkalmat: https://szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-osszejovetelek/18738-punkosd-gyalon

Imádkozzunk, hogy Isten kegyelmei és a Szentlélek munkája hatalmasan felerősödjön életünkben, Isten dicsőségére és az emberek javára!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)