Előadások, gyógyító összejövetel Regina nővérnél, egyebek...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. március 15. kedd

Az ünnepi szünnapok miatt talán rövidnek tűnik a hét, de nem az! :-) Íme néhány, a szokásos prgramokon túl:

- Szerdán, március 16-án 19 órától az Isteni Szeretet Közösség házában Regina Collins nővér tart gyógyító összejövetelt.

- Ugyancsak szerdán 20 órától (miután vége a Mária segíts kápolnában a szentségimádásnak) a plébánián tart megbeszélést egyházközségünk evangelizációs munkacsoportja - az egyik téma az Élet a Lélekben szeminárium (Szentlélek-szeminárium) indítása lesz, ami valószínűleg április első hétfőjén indul.

- Csütörtökön az Alfa-kurzuson Hankovszky Béla atya fog beszélni a Szentírás olvasásáról - ha meggyógyul addigra. Ha nem, akkor én fogok beszélni... ha ló nincs, jó a szamár is! :-)

- Szombaton megyünk Bokodra lelki napot tartani, a program itt olvasható: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8198-a-szentlelek-jelenlete-es-munkaja-eletunkben-lelki-nap-bokodon

- Ugyancsak szombaton a cigánymisszió keretében Érden Tarnóczi Marikáék fejlesztő foglalkozást tartanak a gyerekeknek és összejövetelt a felnőtteknek.

- Szombat estétől vasárnap estig 24 órás szentségimádás lesz az Isteni Szeretet Közösség házában. Vasárnap délelőtt 10 órától megyek én is, előadást is tartani...

Áldott hetet mindenkinek, imával és szeretettel: Gyula (sipos)