Szent István országáért - válaszok a kérdésekre

Kategória: Szent István országáért Megjelent: 2012. február 14. kedd

Imafelhívásunkra - amit a "Körkörös védelem - Isten harcba hív" című cikkben írtam le - sokan reagáltak egyetértően és küldtek válasz levelet (annak ellenére is, hogy a cikkben rosszul adtam meg a levélcímünket). Ezekben a levelekben több kérdést is feltettek, amire itt szeretnék sorban válaszolni.

1. Szükséges-e új imaközösséget létrehozni? - Többen kérdezték ezt, illetve írták, hogy ők már járnak valamilyen közösségbe, vagy épp nem is tudnak ilyet most alakítani. Nos, természetesen nem szükséges új imaközösséget létrehozni (bár örülünk, ha létre jönnek ilyenek a hazánkért való imára koncentrálva)! A lényeges dolog az, hogy rendszeresen és folyamatosan hordozza az imacsoport ezt a szándékot és minél több ilyen közösség legyen. Ha már van imacsoport az nagyon jó, ha nincs, akkor szívesen segítünk azt létrehozni és örömmel adunk olyan segítséget, amit tudunk (erről egy későbbi pontban többet írok). Csak kapcsolódjunk össze lélekben és imádságban, hogy az ima ereje megsokszorozódjon!

2. Van-e valamilyen ima, amit mondani kell az imacsoportnak? Természetesen minden imádság jó, ami Istenhez száll hazánkért és nemzetünkért - ilyen módon nincs kötelező ima. Mi azonban szívesen ajánljuk az Imádságok hazánkért imafüzetet és a Szeretet földje elmélkedőfüzetet minden közösségnek. Ezek ingyenesek, letölthetők a honlapunkról és korlátozott példányban postán is el tudjuk küldeni. (Később talán lesz egy új imafüzet is.)

3. Miben tudunk segíteni az imacsoportoknak? Segíteni tudunk a szervezésben és tudunk küldeni imafüzeteket. (Az írás végén külön megadom az elérhetőségeket.) A következő időkben a gyógyító összejöveteleinken is nagyobb hangsúlyt helyezünk a hazánkért és nemzetünkért való imára, és szervezünk kifejezetten olyan előadásokat, lelki napokat és missziós utakat "Szent István országáért" címmel, ahol ez áll a középpontban - esetleg összekötve a gyógyító, szabadító imával. (Az első ilyen alkalom most szombaton, azaz 2012. február 18-án, szombaton lesz Törökbálinton az Isteni Szeretet Közösség házában tartott 40 órás szentségimádás keretében, 9.30 - 13 óráig. A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!) A honlapunkon szabad felületet biztosítunk erre a munkára hozzászólási lehetőséggel (mint ehhez a cikkhez is), ahol közösen gondolkodhatunk, beszélgethetünk.

Az imafüzetek letölthető formában: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/letoeltesek/category/5-nemzeti-imanapos-anyagok

Az imafüzetek postán is kérhetők, ez esetben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímre kell írni és megjelölni a pontos címet ahová küldjük azokat.

A hazánkért való ima-munka, a Nemzeti Imanapok folyamata és tanúságtételei olvashatók honlapunkon az Imádságok hazánkért menüpont alatt (Lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/imadsagok-hazankert

Ha bárkinek olyan kérdése van, amit személyesen szeretne megbeszélni, hívhat a 06-30/33-88-245-ös telefonszámon (Sipos Gyula).

Honlapunkon sok írás van fent, ami hazánk állapotával, hivatásával, a teendőkkel foglalkozik, most ebből kettőre szeretném felhívni a figyelmetet:

- "Emeljétek fel a fejeteket - a szabadulás ígérete" - http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/eheti/1268-emeljetek-fel-a-fejeteket-a-szabadulas-igerete

- "Zúgolódók" - http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/eheti/1480-zugolodok

Figyelmeteket, türelmeteket és odaadásotokat megköszönve, imával és szeretettel: Sipos Gyula (www.szeretetfoldje.hu)