Imanap Hazánkért - január 18. hétfő, Árpád-házi Szent Margit ünnepén

Kategória: Szent István országáért Megjelent: 2016. január 05. kedd

"Imanap Hazánkért" - január 18-án, hétfőn, Árpád-házi Szent Margit ünnepén. "Kerestem köztük olyan embert, aki falat építene, és odaállna a résbe elém az országért..” (Ez.22, 30) Az ezévi Imanap levele:

Kedves Testvérek!

Pál apostol arra biztat minket, hogy “szüntelenül imádkozzunk” - és el kell ismernünk, hogy van is miért imádkoznunk! Európa, és általában a keresztény civilizáció komly válságban van, velünk - országunkkal, hazánkkal - együtt. Mi azonban hiszünk a keresztény megújulásban! Hisszük, hogy a 21. század Isten ávszázada és nekünk minden kegyelem a rendelkezésünkre áll, hogy éljünk vele, Isten dicsőségére és az emberek javára! Ezért az elmúlt évben is sok missziós alkalmat szerveztünk, ezért imádkozunk közösségeinkben és ezért szerveztük 2004 óta a Nemzeti Imanapot is, mert hisszük, hogy van remény, van kiút, van megújulás hazánknak és nemzetünknek! Ezért terjesztjük a hazánkért, mint Szent István országáért való ima fontosságát, szervezzük a “Szent István országáért” lelki napokat is, amit 2016-ban is szeretnénk országszerte mind több helyen megtartani.
Az elmúlt években megtapasztalhattuk Isten kegyelmét. A missziós összejöveteleken gyógyulások, imameghallgatások, megtérések történtek. Többen egyre buzgóbban szolgálnak és segítik hazánk és nemzetünk megújulását. Hisszük, hogy Istennek vannak válaszai hazánk és nemzetünk problémáira! Nekünk az a dolgunk, hogy ezeket kiimádkozzuk és megvalósítsuk, amennyire erőnkből telik... Hiszen problémák vannak bőven: kiürülő és elfogyó országban élünk, az ökológiai válság sem kerül el bennünket és a világ háborús övezetei is egyre közelebb kerülnek határainkhoz, miközben sokszor itthon is hiányzik a szándék és a tett a békére és kiengesztelődésre. Szükségünk van az erkölcsi meg-újulásra és arra, hogy felül kerekedjünk a politikai, gazdasági és kulturális válságon, ami nemzetünket is sújtja!
Nem adhatjuk fel a reményt! Imádkozzunk együtt hazánk megújulásáért! Szervezzük meg, hogy Magyarország minden községében, városában, minden egyházközségben és egyházmegyében felszálljon a közös imádság, mint jóillatú áldozat Isten elé!
Az elmúlt években több, mint húszezer példányban terjesztettük a Nemzeti Imanapra kiadott Imádságok hazánkért és az Imádságok hazánkért 2 imafüzetet és a hasonló elmélkedő füzetet is. (A ingyenes 2. füzetből van még, amit szívesen kérésre szívesen küldünk, illetve a két füzetből készítettünk egy közös kiadványt is, ami kedvezményes áron 300 Ft-ért kérhető - lásd a másik oldalon.) Szervezzük meg, hogy 2016. január 18-án, hétfőn az egész országban mindenhol imádkozzunk hazánkért és nemzetünkért! Az egész Kárpát-medencében lobbanjon fel az ima, a kiengesztelődés, a hazaszeretet tüze, és az isteni kegyelem hatalmas áradata mossa át életünket!

Mit tehetünk január 18-án hazánk megújulásáért?
- A január 18-i hétfői szentmisét felajánlhatjuk hazánkért (bárcsak minden templomban megtörténne, milyen csodálatos erő lenne ebben!).
- Terjeszthetjük az imafüzetet, ezzel is segítve a hazánkért való imát.
- Szervezhetünk imaalkalmat közösségünkben, egyházközségünkben.

“Szent István országáért” - lelki- és imanapok egész évben!

Ha szeretnéd tudni, mi Magyarország hivatása és küldetése, ha szeretnél elmélyülni Isten igazságában, irgalmában és szeretetében, akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe, közösséged, egyázközsé-ged figyelmébe a “Szent István or-szágáért” lelki napunkat!
Rugalmasan alkalmazkodunk a körü-lményekhez, így lehet egy vagy több imaóra, előadás, kiscsoportos beszélgetés, szentségimádás, szentmise...
Előadó: Sipos Gyula (Sípos (S) Gyula)
Várjuk a telefonodat vagy leveledet!

Postacímünk: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.
Telefon: 06-30/33-88-245 (Sipos Gyula)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.szeretetfoldje.hu

Jótevőinkért minden nap imádkozunk!
Támogathatjuk a “Szent István országáért” Imanapokat egyéb szervező munkával imával és adománnyal is. (Támogatni lehet minket a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül, számlaszám: 10700268-04975106-51100005.)
Szervezhetünk egész évben is olyan programokat  amelyek elősegítik a megújulást! Mi szívesen segítünk, elmegyünk előadást, gyógyító összejövetelt, lelki napot tartani...

Imával és szeretettel: Sipos Gyula