"Daganatos elváltozást találtak" - tanúságtétel

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. június 30. hétfő

 "Kedves testvérek, szeretnék megosztani mindenkivel egy csodás gyógyulást, ami velem történt. Törökbálinton lakom és 42 éves vagyok.

 Két hónapja elmentem az évenkénti mammográfiás szűrővizsgálatra, de panaszom nem volt semmi. Tíz nap múlva kaptam egy telefonhívást, hogy valami nem egyértelmű a leleten és menjek be egy újabb vizsgálatra. Bővebbet nem közöltek, de talán jobb is volt, mert jobban féltem volna a vizsgálattól. A megbeszélt időpontban ultrahanggal vizsgáltak és mivel mind a két emlőmben találtak daganatos elváltozást, közölték, hogy rögtön vennének is szövettanhoz mintát. Erre a kijelentésre persze jól megijedtem. Az orvos nyugtatott, hogy remélhetőleg csak jóindulatúak. A beavatkozás után - ami elég kellemetlen volt-, már haza felé jövet lezajlott előttem minden negatív történés, a legrosszabb, ami megtörténhet egy daganatos betegségnél. Otthon a férjem biztatott, hogy ő teljes mértékben mellettem van, bár mi is történik és a jó Isten is velünk van, ne csüggedjek.

 Még azon a héten, csütörtökön, közbenjáró imát kértem a gyógyulásomért. Vasárnap este pedig a gyógyító szentmise után is fohászkodtunk együtt a Szentlélek gyógyító kegyelméért. Én mély meggyőződéssel bíztam abban, hogy az Úr átsegít a nehézségeken és meggyógyulok általa.

Egy hét múlva jött egy újabb telefonhívás. Behívtak egy következő biopsziára, mert az előzőnél kevés volt az értékelhető minta. (Tehát újabb minta kellett, de ez már gyógyító összejövetel utáni állapotot kellett, hogy mutassa...) Ez a mintavétel fájdalmasabb volt és már jobb oldalon én is éreztem kitapintással a csomót. Ezután jött egy várakozással teli hét, mely végén izgatottan vártuk az újabb telefonhívást és minden nap imádkoztunk a negatív eredményért. Hála Istennek kedvező választ kaptam!

 Az orvos átadta a leletet, hogy jóindulatúak a csomók és fél évente kell megjelennem kontroll vizsgálatra. Nagyon megkönnyebbültem és hálát adtunk az Úrnak ezért a jó hírért.  Biztos vagyok benne, hogy a közbenjáró imák alkalmai és gyógyító szentmise közrejátszott benne.                      

Krisztina"