A legjobb rezsicsökkentés!

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. szeptember 29. csütörtök

A legjobb rezsicsökkentés az, ha véget ér a háború, ami fő oka a mostani áremelkedésnek és inflációnak - ezért imádkozzunk a békéért! + itt van Putyin elnök húsz éve elkészített személyiségprofilja:

- Ima a békéért: Mennyei Atyánk! érünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy hiúsítsd meg a gonoszok terveit és vess véget ennek a rettenetes háborúnak és minden háborúnak! Segíts, hogy a menekültek hazatérhessenek, az országok újjáépülhessenek, szabadíts meg minket a rossz vezetőktől és adjál nekünk a szíved szerint való jókat! Köszönöm Uram, hogy meghallgatod imáinkat! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

- „Putyin elnök biztonságpolitikai profilját a nyugati hírszerző szolgálatok már húsz éve  elkészítették” – kezdte az Index Frontvonal című adásában Tarjányi Péter az orosz elnök és beszédének elemzését.
Az a fajta lelkiismeret, az embert emberként kezelő gondolkodás, amit a hétköznapokban fontosnak tartunk, az ő életéből teljes egészében eltűnt – mondta a biztonságpolitikai szakértő.
Ha az ukrán háborút nézzük, jól látható, mennyire sakkfiguraként kezelik azokat a fiatalokat, akiket a frontvonalra küldtek. Az az ember, akit ez ténylegesen érdekel a mindennapokban, az nem tud ilyen döntéseket hozni.
Tarjányi Péter hozzátette: az orosz elnökben van egy, mondhatni Putyinra jellemző hidegség, amely átüt a napi emberi gondolkodáson, az emberi racionalitáson és az emberi érzelmeken túl van.
„Akár egy istenkomplexus is a személyiségjegye lehet” – hangsúlyozta. (index.hu)

ui.: Olyan ez az elemzés, mintha csak illusztráció lenne a hétfőn írt Antikrisztusok című írásomhoz, ami az Eheti menüpont alatt olvasható: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti