JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

Márk evangéliumát olvasva

Kategória: Könyveink Megjelent: 2011. december 20. kedd

159 rövid írás, amely bemutatja a Jézus Krisztus Örömhírét legelőször összefoglaló evangéliumot, Márk evangéliumát. Az izgalmas és olvasmányos szövegekkel végig vesszük Jézus egész nyilvános működését, halálát és feltámadását és megnézzük, az evangélium szerzője a korabeli eseményekből  mit tartott fontosnak és miért. Így jutunk egyre közelebb Jézus Krisztus “titkához”, amelyet élete által kinyilatkoztatott. Néhány cím a könyvből, kedvcsinálónak:

Jézus ránézett és megkedvelte - Lehetetlen, de lehetséges - Mi lesz hát a jutalmunk? - Szenvedés-jövendölés - Félresikerült protekció-kérés  - Az ambíciók helyes megéléséről - Az eldobott köntös tanúsága - Kézben tartott történelem - Bevonulás Jeruzsálembe - A megátkozott fügefa története - A templom megtisztítása - Kérdés Jézus hatalmáról - Egy példabeszéd Izrael és a Messiás sorsáról - Istenkísértés - Az élők Istene - A főparancsról és Isten valódi természetéről - Az emberi okosság kudarca a Kinyilatkoztatás titkainál - Az óember vallásossága - Krisztusi vallásosság - A templom lerombolása - Végidő próféciák - Önvizsgálat vagy ítélet - Nagylelkűség és szűkkeblűség - Az iskarióti Júdás - Mindent előre elrendezett - Aki velem egyszerre nyúl a tálba - A Szövetség...

Méret: A/5-ös (15 X 21 cm)

Oldalszám: 352 oldal 

A könyv ára: 1600 Ft

A postaköltséget mi álljuk, azért nem kell fizetni!!!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments