40 nap az életért...

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2021. szeptember 22. szerda

"...mely egy békés kiállás a megszületni vágyó magzatokért. 40 napon keresztül (szeptember 22 - október 31.), napi 12 órán át (7-19 óráig) imádkozunk, böjtölünk és jelen vagyunk.

A Bibliában azt olvashatjuk, hogy néhány démon csak imával és böjttel űzhető ki, a kettőnek együtt tehát hatalmas ereje van.
Imádkozunk, hogy a bajban lévő anyák meglássák a fényt, és merjenek gyermekük megtartása mellett dönteni.
Egyedül Isten adhat nekik bátorságot és erőt ehhez a döntéshez, de mi lehetünk az eszközei erre.
A helyszín: Semmelweis Egyetem II. sz Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika előtti park (1082 Üllői út 78. Hugonnai Vilma tér).
Aki a helyszínre nem tud eljönni, otthoni imában is bekapcsolódhat a kezdeményezésbe.
Hogy mit érünk el, arról valószínűleg nem fogunk azonnali visszaigazolást kapni. De hogy a hitünkkel hegyeket mozgathatunk, azt az Írásban kaptuk.
Az alábbi történet legyen lelkesítő számunkra, hogy mindennek van értelme, amit a magzatokért teszünk.
A Planned Parenthood texasi klinikájának korábbi igazgatója, Abby Johnson nyolc évig volt aktív résztvevője az abortuszóriás munkájának. Egy alkalommal behívták segédkezni egy ultrahangos magzatelhajtáshoz. Akkor látta először, hogy is zajlik a folyamat. Látta, ahogy a tizenhárom hetes magzat menekül az őt eltávolítani kívánó eszköz elől. Ez mélyen megérintette, rádöbbentette arra, mit is tesz valójában, és pár napra rá kilépett.
A 40 nap az életért önkéntesei rendíthetetlenül imádkoztak a klinika előtt. Évek munkája volt, de Abby az ő imáiknak köszönhetően tért meg és lett életvédő. Az ő életéről szóló film az „Unplanned”, melyet mindenkinek ajánlok figyelmébe.
Abby és több más kilépő is elmondta, hogy azokon a napokon, amikor voltak imádkozók a klinika előtt, jóval kevesebb abortuszt végeztek, mint azokon a napokon, amikor nem volt ilyen imaszolgálat.
A hírt megoszthatja ismerőseivel, hogy minél több emberhez elérjen a felhívás.
Találkozzunk a téren!
Dr. Faragó Renáta és a CitizenGO csapata"