Hírek az Isteni Szeretet Közösség házából

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. június 28. szombat

 "Értesitünk, hogy  június és július hónapban a 40 órás szentségimádás elmarad, legközelebb augusztus 29-30-31-én lesz újra Regina növér vezetésével. Szeretettel hívunk viszont egy másik programra, amely augusztusban lesz:

 Belső Gyógyító lelkigyakorlat Erika Gibello-val

 Erika Gibello asszony a karizmatikus gyógyító és szabadító szolgálat különlegesen tapasztalt, kompetens és hatékony imaerővel megáldott szolgálója. A nemrég elhunyt P. Rufus Pereira atya (az európai gyógyító és szabadító szolgálat volt vezetője, (Tardiff atya utódja) segítőjobb keze és társelőadója volt hosszú évtizedekig. A nyitottszemináriumok mellett tanításokat tartott többek között a Vatikánban is és vezetett több zártkörű papi lelkigyakorlatot is.

 Rufus atya halála után a szellemi és lelki örökséget, gyógyító lelkigyakorlatok formájában viszi tovább, melyek keretén belül szolgál és gyógyulásért valamint szabadulásért imádkozik.Eddigi tanításai németül awww.segenskreis.at oldalon hallgatható meg, tölthető le.

Időpont és program: 2014 augusztus 1-3 között

Péntek: 9:30-tól 20:00-ig (8:30-tól regisztráció) Szombat: 9:00-től ca.: 21:00-ig (az éjszaka nyugalmában lesz az ima a belső gyógyulásért) Vasárnap:9:00-től:kb 14:00-ig  (ebéd a bentlakóknak) 11-kor a szentmisére szeretettel várjuk a résztvevők családtagjait is.

Tematika:  Mi a belső gyógyulás? Honnan tudom, hogy belső gyógyulásra van szükségem? Hogyan imádkozzak belső gyógyulásért? Az akadályok és ima az akadályok elhárításáért; Okkult akadályok; Ezotérikus praktikák, alternatív orvoslás, New Age.

 Helyszín:  Isteni Szeretet Közösség Lelkigyakorlatos Háza,Törökbálint, Baross Gábor utca 2.

 Megközelíthető:  Kosztolányi Dezső térről a 272 vagy 172 busszal harangláb megállóig.

Felkészülés: ajánlott böjt, imakilenced, kiengesztelődés embertársainkkal, lehetőség szerint szentgyónás, (ahelyszínen csak korlátozott a gyónási lehetőség).Hozzál magaddal jegyzetfüzetet, tollat, bibliát, rózsafűzért, hálózsákot, kényelmes öltözéket, kényelmesváltó cipőt.

A napi bejáró résztvevők számára is van lehetőség ebédet kérni, vegetáriánusoknak is amennyiben ezt a szándékukat július 25-ig jelzik.

Aki nem kér ebédet kérjük hozzon magával szendvicset.

A lelkigyakorlat költségeire és az előadó szolgálatáért a helyszínen adományt köszönettel elfogadunk, részletek a jelentkezési lapon.

Részvétel csak a teljes kurzuson lehetséges!

Ezen a linken lehet bejelentkezni a lelkigyakorlatra legkésőbb július 28-ig!

https://docs.google.com/forms/d/1GSLXuIXzxNyY1nn1XCME2-eQ032JlQel5pyrg_lLMdc/viewform 

 

A ház szálláskapacitása sajnos korlátozott, a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be.

Érdeklődni lehet a 06/23-339-029-es vagy a 06/20-621-69-92-es telefonszámainkon és az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. "