40 órás szentségimádás

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. november 17. hétfő

Novemberben is lesz 40 órás szentségimádás, pontosabban nov.28-30 között, Törökbálinton, az Isteni Szeretet Közösség kápolnájában (Törökbálint, Baross u.2)

Novemberben ismét különleges személy lesz a vendégünk: Jézus! Ő újra itt lesz velünk és szólni fog hozzánk!

Egy mély, igazi imádásban töltött időre számíthatsz, bensőséges időt tölthetsz Jézussal. Természetesen lesznek dicsőítések, közös imádságok, de szeretnénk bensőséges, mély csendes időket is tölteni az Úrral!

Kérünk részvételi szándékodat időben legkésőbb nov.25-ig! jelezd. Csak így tudunk szállást és étkezést biztosítani.

A jelentkezésnél kérünk jelezd pontosan melyik nap (péntek, szombat, vasárnap) leszel velünk, mikorra kérsz szállást (péntek este és/vagy szombat este) és hány étkezést kérsz: reggeli-ebéd-vacsora.

Kérünk, hogy a részvételi szándékod és hogy mit kérsz (szállás, étkezések) ezen az e-mail címen vagy telefonon jelezd: 06-20-357.0976 vagy 06-23-339.029

Akárcsak eddig, részvételi díjat nem számolunk fel, de örömmel vesszük, ha a fenntartási költségekhez (víz, villany, fűtés, étkezések), amelyek ezzel a hétvégével és az ittléteddel járnak lehetőségeidhez képest adományoddal hozzájárulsz. 

Várjuk a jelentkezésedet! Hívd barátaidat, rokonaidat is, hogy ők is találkozzanak Jézussal!

Megközelíthető Budapestről a 272-es busszal (Móricz Zsigmond körtérről indul). Leszállás a Harangláb megállónál, majd innen 10 m-re van a ház a virág üzlet mellett.

Bejárat a Kazinczy utca felől a Mária kápolna bejáratnál.

Jézus itt lesz!

Várunk nagy-nagy szeretettel - az Isteni Szeretet Közösség tagjai nevében Edith