Imanap kilenced hazánkért 2022., harmadik nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2022. január 12. szerda

Kultúránk a testünket helyezi életünk középpontjába, ezt dédelgetjük ételekkel, italokkal, szépítőszerekkel, ruhákkal, és amivel csak lehet. A testet, az erotikát és a szexualitást szemérmetlen árukapcsolással használják a médiában. Már a gyerekeket is megtalálják a szexuális tartalmú művek. Mesterségesen gerjesztik az ezzel foglalkozást, biztatják őket ennek megélésére és kiélésére. A nagy kísérletezésben a test elszakad a lélektől, a szerelemtől, hűségtől, házasságtól és családtól, és bujasággá, öncéllá válik, egyre jobban megterhelődve pornográfiával, szexuális visszaélésekkel és nemi eltévelyedésekkel, mindezt szabadságnak és önismereti útnak hirdetve.

Mindez mélyen megkötöz minket. Elszakít Istentől és valódi önmagunkról, és az ösztöneinket, vágyainkat, sérüléseinket kihasználó gonosz lélek játékszerévé aláz. Tönkreteszi felnövekvő gyermekeinket, szétzilálja családjainkat és közösségeinket. Nem jönnek létre a házasságok, s amik megköttetnek, azok egy része is éveken belül szétesik. Nem születnek meg gyermekeink, egy egész nemzedék vész el bujaságunk és nemi eltévelyedéseink tobzódásában.

Most azonban szeretnénk visszatérni Istenhez, és az áldott, szép, harmonikus testi-lelki élethez. Kérünk Istenünk, bocsásd meg bűneinket! Bocsásd meg, hogy engedtük, hogy eluralkodjanak rajtunk ezek a bűnök. Szégyelljük, hogy részesei vagyunk ennek és nem léptünk fel ellene. Kérünk, áldj meg minket a bűnbánat és megtisztulás, a tisztaság, hűség és fegyelmezettség ajándékával, hogy gyermekeink megszülethessenek, fiataljaink megházasodjanak, családjaink megszilárduljanak és a testtel való visszaélés visszaszoruljon hazákban! Ámen.

Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...