Magyar jelenség - hazánk a hit, remény és szeretet fényében

Kategória: Könyveink Megjelent: 2022. szeptember 20. kedd

Ez egy optimista könyv .
Nem kerget illúziókat, nem akar haszontalan emberi fantáziákra építeni. Sőt, épp ellenkezőleg, nagyon komolyan igyekszik számot vetni hazánk jelenlegi morális, társadalmi állapotával, gazdasági vagy épp kulturális és vallási helyzetével  - és mégis bizakodó, nem oktalanul. Ez a könyv azért született meg, hogy jól megalapozott reményt keltsen minden olvasóban.

Az egymást követő fejezetekben különböző szemszögekből tekintünk hazánkra és tágabb környezetünkre is.
A mű három részre tagolódik. Az első rész, a Hit – ebben olvashatunk a magyar nemzet hivatásáról és megújulásáról, a magyar jelenségről, stb.
A második rész a Remény: annak feldolgozása, hogy miért gondoljuk azt, hogy a XXI. század Isten évszázada. Ő a megújulást munkálja és végzi hazánkban is, és megmutatjuk, milyen eszközökkel.
A harmadik nagy fejezet pedig a Szeretet: itt írunk a hazaszeretetről vesszük a bátorságot ahhoz is, hogy átvilágítsuk hazánkat, és a gyógyulás és szabadulás érdekében felfedjük sebeinket. Beszéljünk azokról a hibákról és bűnökről, amelyek betegítenek és rombolnak minket.
Bárcsak ez a könyv kovász és gyógyszer lehetne, ami elősegíti a tisztulást és sok ember szívében megerősíti a hitet, remény és szeretetet, munkára késztetve minket hazánkért és nemzetünkért, mindannyiunk javára.
176 oldal
Ára: 1800 Ft
Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245