Munkálkodunk

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2020. május 27. szerda

A karantén alatt sem állt meg az élet, s lassan nyílnak a kapuk is... Néhány dolog, ami mostanában történik velünk:

- A pünkösdre való felkészülés jegyében végezzük a kilencedet, és  május 27-29 (szerda péntek) este 9 órától élő adást is tartunk, egy Szentlélek triduumot az interneten keresztül, a három téma: Ki a Szentlélek, Mit tesz a Szentlélek, Hogyan telhetek el Szentlélekkel? Az adás követhető a honlapunkon keresztül vagy a youtube-csatornánkon. (Szombaton este 7 órától pedig az egyházközségünk tart a templomban dicsőítő Szentlélek-váró összejövetelt.)
- A Szeretetláng kápolna és közösségi ház felújítási munkáit nagyjából befejeztük (szigetelés, zsindely-csere, ablakok festése, stb.) Hálás szívvel köszönünk minden támogatást, így ki tudtuk fizetni a munkásokat.
- Kipostáztuk az ingyenes Szeretet földje újságot. Mivel az elmúlt időszakban nem tudtunk külső missziós alkalmakra menni, így több újságot tettünk a borítékokba (közel ötszáz cím), és kevesebb maradt osztogatásra.
- Lassan elfogynak az ingyenes igekártyáink. Egy új sorozat kinyomtatását tervezzük, alkotóközösségünk tagja, Csonka György rajzainak felhasználásával.
- A közösségi alkalmainkat továbbra is megtartjuk, és talán lassan megnyílnak a kapuk a misszióra is, reményeink szerint júniusban már több helyre mehetünk. Ami viszont biztos: június 27-én, szombaton a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban lelki napot tartunk, amire szeretettel hívunk mindenkit ( programot később kiteszem a honlapra).
- A pünkösdi kilenced alatt néhány könyvünket különösen is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani (különösen kedvezményes áron) Az egyik a Jézus Krisztus élete, hiszen a Szentlélek is Jézusra mutat és Őt ismerteti meg velünk, a másik pedig a füzetsorozatunkból három: A Szentlélekről - kegyelmei, karizmái, munkája bennünk és közöttünk; A prófétai élet; A megtérésről. (A megrendeléssel missziós munkánkat is támogatod, cserébe imádkozunk érted...)
- Jézus Krisztus élete (196 oldal, ára 1.800 Ft helyett 1.000 Ft)
- A Szentlélekről - kegyelmei, karizmái, munkája bennünk és közöttünk; A prófétai élet; A megtérésről (A három füzet ára együtt 1.500 Ft helyett 1.000 Ft)
Megrendelőinknek egy ajándék füzettel is kedveskedünk! Megrendelni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Áldott pünkösdi készületet kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Gyula (sipos)