Nyári programjainkból

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2021. június 28. hétfő

Szokás szerint nem tartunk nyári szünetet a heti közösségi összejöveteleinken, továbbra is megtartjuk azokat. Ezeken túl lesz az egyhetes alkotó táborunk, közösségi kirándulás, és már szervezzük az őszi Szeretet Földje Találkozót, amihez egy könyvet is kiadunk Isten akaratának felismeréséről életünkben... részletek:

- Heti közösségi összejöveteleink továbbra is a megszokott (és részben új) helyszíneken: https://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink

- A július 5-i héten tartjuk az idei Szeretet Földje Alkotótábort a közösségi házunkban.

- A közösségi kirándulásunk július utolsó szombatján lesz, Hasznos-Fallóskútra megyünk.

- Már most írjátok be a naptárba: szeptember 25. szombat, Törökbálint: Szeretet Földje Találkozó! Az idei téma: Isten akaratának felismerése életükben - előadások és tanúságtételek, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat... Előtte csütörtökön nyílik a Szeretet Földje alkotóközösség kiállítása a művelődési házban, a Találkozó alatt egy kis tárlatvezetést végzünk majd...

- A Találkozóra jelenik meg az új kötetünk, két szerző két írásával: Ozsváth György tanúságtételes könyve: Isten és a golf, valamint Sípos (S) Gyula: Isten akaratának felismerése életünkben - a Találkozó alatt kedvezményesen lehet majd megvenni.

- És persze addig még kijön az ingyenes újságunk is, és készülünk méh egy-két dologgal, amiről majd hírt adunk, ha biztossá válik.

Addig is áldott nyarat mindenkinek!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)