Jó hírek és bonyodalmak

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. szeptember 01. hétfő

Néhány dolog, ami bonyolítja az életünket a Szeretet Földje Szolgálatban és néhány jó hír, amit örömmel osztunk meg veletek:

- Múlt hét szerdán Tarnóczi Marikával Érden látogatóban voltunk az új plébánosnál, hogy beszélgessünk közös dolgainkról. Nagy sikert nem értünk el, annyit megígért, hogy a havi egy szentmisét, amit eddig szerveztünk a roma családoknak, ő is megtartja. Ha már ott voltunk, akkor elvittük a cigány családoknak a Boross Zoltán atya búcsúmiséjén készült fényképeket.

- Az egyik törökbálinti általános iskolából megkértek, hogy vállaljam el egy tanuló szoba felügyeletét, mert nincs rá ember - végül beadtam a derekam, ez naponta 13-16 óráig tart. Ettől egy kicsit sűrűbbé válik a napom, jobban át kell gondolni, mikor mit csinálok és újra kell szervezni néhány dolgot, például a Szeretetláng kápolna programjait, a könyvszállításokat a boltokba vagy a pénteki missziós alkalmakat...

- Örömhír, hogy Biatorbágyon szeptemberben elindul egy Szentlélek-szeminárium, ahol mi is ott leszünk - remélem hogy ez is hoz egy kis megújulást az ottani lelki életbe!

- Még egy örömhír: a szeptember 20-i Szeretet Földje Találkozón itt lesz Regina Collins nővér is, aki előadást is fog tartani. Témánk: Krisztus csodái közöttünk - természetesen lesz imaszolgálat, kérni fogjuk a szentlélek kiáradását és felkenését életünkre, szolgálatunkra, és lesz gyógyító mise is... Bővebben: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/6083-szeretet-foldje-talalkozo-2014 Egyben ez egy 40 órás szentségimádás része is lesz, tehát már péntek délutántól lehet jönni! aki szeretne már akkor jönni, szállást kérni, az feltétlenül hívja az Isteni Szeretet közösség házát: 06-23/339-029.

- Kijött a nyomdából a Cigánysors-könyv, nagy szeretettel ajánlom mindenkinek! Remélhetőleg ezen a héten be tudom fejezni a Keresztelő János története című könyvet is, és akkor az is ott lesz a szeptember 20-i Találkozón, ahol kedvezményes áron lehet majd megvásárolni!

- Meghozták az ingyenes újságunkat is a nyomdából, a szombati Szeretetláng Fesztiválra már vittünk ki belőle, most elkezdjük borítékolni és postázni a címeinkre.

- Még mindig vannak szabad időpontok az őszi missziós naptárunkban, ha szeretnétek, hogy eljussunk hozzátok, akkor hívjatok, vagy írjatok, szívesen megyünk.

Addig is minden jót!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula