Buzdítás és beszámoló egy szeretetlángos lelki napról

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2021. november 13. szombat

Megéri Jézus tanítványának lenni! Hogy miért is? Jézus a legjobb tanító! Van-e a világon még Valaki, aki Önmagát adta volna értünk? Hát nincs! Ezért mindenben igyekezzünk megfogadni tanácsát, elfogadni útmutatását. Ő csakis jót akar nekünk,még akkor is, ha néha korhol minket. Megmutatja, mivé válhatunk, ha Vele járunk. Én 2020. májusa óta járok Vele ismét...

A Szeretetláng lelki napló elolvasása után nagyon sok kegyelmet kaptam Tőle, amit egy ember sem tudna pótolni. Számomra ezek mind-mind a Szeretetláng kegyelme. Mindenkit arra bíztatok, hogy olvassa a lelki naplót,és megnyílik az út Jézus felé, sokkal szorosabb kapcsolatba fog kerülni Vele, ezáltal sokkal jobban felismeri, és meghallja tanítását, útmutatását. Alig győz majd hálálkodni a sok kegyelemért, amit kapni fog.
Nyújtsuk ki tehát kezünk Jézus felé, Ő megfogja,és soha többé nem engedi el.(persze csak ha mi is akarjuk.) Vezet minket az Úton. Jó utat kívánok mindenkinek!
November 6-án, elsőszombaton 4. alkalommal tartottuk meg az engesztelést a Szeretetláng szellemében. Egy  plébános javaslatára, hogy vonjuk össze a több kisebb imacsoportot,ezért Ildikóékét, és a mi Szeretetlángos imacsoportunkat összevontuk. Így lett elsőszombaton tartva. Krisztián atya, aki a gébárti Boldogasszony kápolnába mutatott be szentmiséket, őt hazahívták Erdélybe.
A szentmisét most Kiss L. Gábor atya tartotta. Egervár plébánosa, és ezentúl minden elsőszombaton ő fog misét tartani. Nagyon kedves, aranyos személyiség. 12 óra 30 perctől volt Szentmise, utána Szeretetláng engesztelés. Kiültünk a kápolna bejárata elé, ott tartottuk meg, mert ragyogó napsütés volt.
"Jöjj szentlélek"...-kel kezdtük. Elmondtuk Erzsébet asszony oltárra emeléséért az imát, szeretetláng rózsafüzért, felolvastunk a lelki naplóból. Elénekeltük a "Szeretetláng asszonya"című éneket, a Szeretetláng litániáját, és a Szeretetláng dalt is. A végén volt egy kis agapé.(Meggyes lepénnyel próbálkoztam.) Nagyon jól éreztük magunk, reméljük hogy Szűzanya örömére...
Isten Áldjon Benneteket!
L.né Baki Melinda A  ,,Dombos Zala"-ából. (A ,,Dombos Zala" aki nem ismerné,egy gyönyörű Mária ének. Aki kíváncsi rá, meghallgathatja a You Tube-on.)