40 nap az életért

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2024. február 17. szombat

40 Nap Az Életért célzott életpárti kampány, amelynek célja, hogy ima, böjt és békés jelenlét révén felhívja a figyelmet arra, hogy az élet a fogantatással kezdődik. 40 napon, napi 12 vagy 24 órás imaszolgálat váltott imádkozókkal közterületen.

 Közös ügyünk az emberi élet védelme a fogantatástól a természetes halálig.

 Imádkozzunk, böjtöljünk együtt, határainkon belül és kívül lévő keresztény testvéreinkkel,

 hogy azok, akik szeretnék, megtarthassák a babáikat, több gyermek születhessen meg, csökkenjen a terhességmegszakítások száma!

 A kampány küldetése:

 Krisztus testének összefogása az egység szellemében,

 A kampány három fő összetevőből áll:

 Imádság és böjt: hívők hívása saját városunkban és országszerte, hogy csatlakozzanak 40 napig tartó buzgó imádsághoz és böjthöz

 Potenciális előnyök:  

 Csökkenti az abortuszok számát 15, 20, 25% -kal, … Vagy még többel!

 Miért 40 nap?

 Isten a 40 napos időszakokban, jelentős átalakulásokat végzett (Noé, Mózes, Illés, Ninive, Jézus, majd a tanítványok életében)

 Mit fog elérni az Úr, amikor a hithű emberek  40 napos imádságra és böjtre egyesülnek közösségükben és azon kívül is, és ezzel mindent megtesznek a halál szellemiségével szemben? Hisszük, reméljük, hogy Istennek kedves lesz, ha az igazságait képviseljük.

 Eredmények:

 Az első 40 Nap Az Életért kampányt 2004 őszén rendezték a texasi Bryan / College Station-ben.                A kampány sikereiről szóló történetek szájról szájra terjedtek a helyi egyházak és a közösség életvédő tagjainak motiválásával.

 A következő két évben hat másik város folytatta saját kampányait. 2007 őszén az Egyesült Államok 89 városában került megrendezésre az első összehangolt, egyidejű 40 Nap Az Életért kampány.

 2004 és 2023 között 64 nemzet több mint 1000 városa tartott 40 Nap Az Életért kampányt mérhető, életmentő eredménnyel:

 Több mint 1 000 000 hitbeli és lelkiismeretes ember összefogott, hogy imádkozzanak és böjtöljenek az abortusz megszüntetéséért

 Magyarországon, Budapesten 2021-óta évente két alkalommal, tavasszal és ősszel volt imaszolgálat. 2023-ban egy-egy 40 Nap Az Életért ima, böjt, békés jelenlét volt Debrecenben, Székesfehérváron, és Vácon.

 Cél, hogy hazánkban is egyre több városban legyen ilyen imaszolgálat, hogy megszűnjön az ártatlan vér kiontása kórházainkban, hogy kizárólag az életet szolgálják ezek az intézmények.

 Budapesten 6 megmenekült babáról van tudomásunk. Ennél ténylegesen biztosan több van, csak nem tudunk még róluk.

 Életbarát egységnek számos előnye lesz, ha a 40 Nap Az Életért kampányt tartanak egyszerre több helyen:

 Az egység erősödik, amikor a városok összefognak ebben a kezdeményezésben

 Kérem, imádkozzon és kérje Istent, hogy mutassa meg azt az egyedülálló szerepet, amelyet önnek szán a 40 Nap Az Életért kampányban:

 Kérem, keresse Isten akaratát, hogy milyen szerepben tudna segíteni? Jelentkezzen, ha Isten indítja az együtt gondolkodásra!

 Információ: Hajdani Józsefné Magdi         tel.: 06 70 677 0265             e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Facebook: 40napazeletert  YouTube: 40napazéletért   www.40napazeletert.hu   www.40daysforlife.com