Még egy imalánc-kezdeményezés a választásokig

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. március 31. hétfő

 

"Kedves Testvérek! Mindannyian számtalanszor tapasztaltuk döntéshelyzetekben, hogy milyen nagy szükségünk van a Szentlélek világosságára ahhoz, hogy felismerjük, mi az Isten akarata, és az ÉLET útját válasszuk. Április 6-án választások lesznek Magyarországon. Már csak egy hét van addig. Testvérek, fogjunk össze, és kiáltsunk Istenhez egy szívvel-lélekkel áldásért, a Lélek kiáradásáért, a Lélek világosságáért minden honfitársunk számára, hogy április 6-án ez az ország azt válassza, ami Isten akarata a számára, ami az ÉLET útja.

Az Úr szava ezt mondja:
Falaidra, Jeruzsálem, őröket állítottam, egész nap és egész éjjel, sohase hallgassanak! Akik az Urat emlékeztetitek, ne legyen nyugtotok; és ne hagyjatok nyugtot neki, míg helyre nem állítja Jeruzsálemet, és dicsőséggé nem teszi a földön! (Iz 62,6-7)

Testvérek, kik azok közületek, akiket az Úr közbenjárásra hív - arra, hogy ne hagyjatok nyugtot Neki, és kiáltsatok hozzá áldásért, kegyelemért?
Ha Te vagy az egyike a falakra rendelt őröknek, kapcsolódj be a budapesti Imádság Háza 24/7 órás imaláncába, amely március 30-tól április 6-ig tart, hogy megvalósuljon Isten akarata országunk javára!

Ebbe az imaláncba - ebbe a virtuális imádság házába - bárki bekapcsolódhat

Imádkozzunk a közös célért: kérjük a Lélektől a világosságot, hogy mindannyian Isten akarata szerint tudjunk választani április 6-án!

Az imaláncba való bekapcsolódás, vagyis a virtuális imádság házába való belépés kétféleképpen történhet:

  1. Az alábbi link segítségével eljutsz egy Doddle-szavazáshoz, és ott beírod a nevedet (lehet teljes név, keresztnév vagy ahogy szeretnéd) és bejelölöd, hogy melyik nap, melyik órában vállalsz imát. Egy közösség együtt is csatlakozhat, vagy egy család is beírhatja a vállalását. Az is lehetséges, hogy olyan időpontot választasz, amit már más is bejelölt. A link: http://doodle.com/yfy8mr9exmixmh52
  2. Ha a Doodle-szavazás nem megoldható, akkor írj egy e-mailt a választott imaidővel erre az e-mail-címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testvérek, a világosság gyermekeiként éljünk a Lélek világosságában, és keressük azt, ami az Úrnak kedves! (vö. Ef 5,8-9)

Berkecz Franciska SSS"