Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - röviden

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 29. csütörtök

Idén 27. alkalommal rendezi meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők egyesülése a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált szeptember 29. és október 2. között a Millenárison. Az idei év fókuszában a szlovák irodalom áll. A Fesztivál díszvendége: a Nobel-díjas Szvetlana Alekszijevics.

Kiállok őrhelyemre és figyelek...

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 28. szerda

“Kiállok őrhelyemre, felállok a sáncra, és figyelek, hogy lássam, mit mond nekem, és mit válaszol a panaszomra.” (Hab 2, 1) - Szeretet Földje Találkozó - lelki nap és gyógyító összejövetel 2022. október 1-én, szombaton Törökbálinton. Téma: Mit mond Isten a hazánknak? Részletes program és plakát:

Imasorozat hazánkért és Európáért

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 28. szerda

Különleges heti könyvajánló!

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 27. kedd

Nagy levegőt vettünk és eldöntöttük, hogy megjelentetjük a facebookon hónapok óta, naponta feltett rajzokból és a hozzájuk írt történetekből összeválogatott kötetet. Itt a nagy lehetőség - és nekünk segítség! Ha most legalább 3.000 Ft-tal támogatod a könyv megjelenését, akkor nevedet beleírjuk a kötetbe a támogatók névsorába, és tiszteletpéldányt küldünk (ha szeretnéd, dedikálva)! Támogatást lehet küldeni az alapítványunk számlaszámára, vagy a postacímünkre (vagy személyesen). Fontos! Ha támogatod a kiadást, kérlek, mindenképpen írd meg a nevedet és címedet, hogy tudjuk, hová kell küldeni a könyvet és milyen nevet írjunk bele!!! Levélcímek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Sipos Gyula, 2045 Törökbálint, Templom u. 13; az alapítványunk számlaszáma: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány, 10700268-04975106-51100005 Hálás köszönettel: a szerzők.

A Szűzanya 2022. szeptember 25-i üzenete Medjugorjéból

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 26. hétfő

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, hogy a Szentlélek megvilágosíthasson benneteket, hogy örömteli istenkeresők és a végtelen szeretet tanúi legyetek. Kicsi gyermekeim, veletek vagyok és újra hívlak mindnyájatokat: legyetek bátrak és tegyetek tanúságot azokról a jócselekedetekről, amelyeket Isten bennetek és általatok tesz. Legyetek örömteliek Istenben. Tegyetek jót felebarátaitoknak, hogy jó legyen számotokra a földön és imádkozzatok a békéért, amely veszélyben van, mert a sátán háborút és békétlenséget akar. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."
Medjugorje, 2022. szeptember 25.

Országos pedagógus sztrájkot hirdettek

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 26. hétfő

Október 5-re – az oktatás világnapjára – egy újabb, országos sztrájkot jelentett be a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ). A pedagógusok már az iskolai tanév kezdete óta különféle módon fejezték ki tiltakozásukat az alacsony bérek, valamint a magas óraterhek miatt. A PDSZ néhány napja még arról számolt be, hogy folytatódik az úgynevezett gördülő sztrájk, és hogy szerintük október végére-november elejére csatlakozhat a legtöbb tanár a demonstrációhoz.

Arizona is szigorítja az abortusz lehetőségét - röviden

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 26. hétfő

Egy arizonai bíró döntésének értelmében az államban mostantól ismét végrehajtható az az 1864-es törvény, ami csak abban az esetben engedélyezi a terhességmegszakítást, amennyiben az anya élete veszélyben van – írja a BBC.

Barbárok - cikkek + ima

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 24. szombat

Kasztrált halottak a tömegsírban, megkínzott hadifoglyok, szüntelen magánzárka - cikkek és ima:

„Nem blöffölök, amikor azt mondom, hogy nukleáris fegyvereket is bevethetek.”

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 21. szerda


Ezzel a mondattal zárta Putyin orosz elnök a beszédét. Ez az antikrisztusi ember hajlandó minden eszközt bevetni, mindent elpusztítani, ha ha hatalmát veszélyeztetve érzi. Ugyanezt tette Hitler is, aki inkább végignézte Németország pusztulását, mint hogy bármiben is engedjen. Putyin mozgósít, ezért nekünk még inkább mozgósítanunk kell Isten minden emberét és kegyelmét, hogy a világ tűzbe és vérbe borulása megakadályozható legyen! Imádkozzunk!

Napos csibék és az abortusz - röviden

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 23. péntek

A hím naposcsibék tömeges leölése Németországban a szövetségi kormány döntése alapján kikerül a keltetőüzemek gyakorlatából - ezt azzal indokolják, hogy a kutatások alapján az is lehetséges, hogy az embrió a hetedik naptól képes fájdalmat érezni. Az abortusz németországi szigorításáról nem olvashatunk ugyanilyen hírt...

Terrorháború - imádkozzunk...

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2022. szeptember 20. kedd


Nukleáris terrorizmus, civil infrastruktúra terrorbombázása, bűnözők rászabadítása az ártatlanokra, kínzótáborok, halottak tízezrei és menekültek milliói... - Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, hogy hatalmas erőddel vess véget ennek a borzalomnak Ukrajnában és az egész világon! Szabadíts meg minket az antikrisztusi emberektől és hozd el az áldott békét és megújulást, mert benned bízunk! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...