Így reklámozzuk a tervezett ötszáz lakásos telepet városunkban!

Kategória: Irodalom Megjelent: 2023. október 20. péntek

Pártunk és kormányunk, felülemelkedve a jogszabályok kicsinyes akadékoskodásain, lehetővé tette, hogy Törökbálinton, a volt Téglagyár területén ötszáz lakásos társasház épüljön, a béke szigete – bár az ott lévő bányató miatt a rossznyelvek a béka szigetének nevezik, de hol lesznek már akkor a békák! -, amit mi csak helyeselni tudunk, és máris így ajánljuk mindenki figyelmébe:

- Az új lakótelep mindennél nagyobb lehetőséget nyújt az egyéni minőségi időre! Miközben öt kilométeres sebességgel haladsz autóddal a dugóban – szerető autóstársaiddal egyetemben -, Budapest, a munkahelyed felé, majd vissza haza, akár több órát is eltölthetsz egyedül, békésen, senkitől sem zavartatva kényelmes sofőrüléseden. Közben át- és végig gondolhatod dolgaidat és új, inspiráló meglátásokra juthatsz, ami előre visz egy szebb és jobb élet felé!
- Ne gondold, hogy el kell hagynod megszokott városi létformádat! Az ötszáz lakásos lakótelep ugyanazt a nagyvárosi, lakótelepi életérzést fogja adni neked, mint amit eddig megéltél, kiegészítve a falusias élményekkel: a saját járda letisztításával, kukák kihúzásával, falevelek söprésével, miközben barátságos beszélgetést folytathatsz szomszédaiddal, akiktől amúgy is csak egy fal választ el.
- Talán nem tudtad, de városunkat dombok veszik körül és egy völgyben fekszik. Ide gyűlik össze, itt ülepszik le a három autópálya és a helyi forgalom levegőszennyezése, visszhangzik a zajterhelése, de a megszokott városi hangok és szagok mellett megtapasztalhatod a szén- és fafűtés, sőt időnként még a műanyag-égetés semmivel össze nem hasonlítható illatait is. Micsoda lehetőség, micsoda élmények! Ne hagyd ki semmiképpen!
- Végezetül: talán hallottál róla, hogy néhány megtévesztett ember tüntetett nagyszerű tervünk ellen. Ne hagyd, hogy felelőtlen alakok hőzöngése visszatartson téged! Hidd el, mi szeretettel várunk, vedd meg már most a lakásodat, mielőtt még elkészül és mások lecsapnak rá!
Egy hangyaboly minden melegével és szeretetével: a tervező csapat
(siposgyula, www.szeretetfoldje.hu)