Sajtóapostolságunkról

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. február 02. csütörtök

"Mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül. De hogyan hívhatják segítségül, amíg nem hisznek benne? S hogyan higgyenek abban, akiről nem hallottak? S hogyan halljanak róla, ha nincs, aki hirdesse? S hogyan hirdesse az, akit nem küldtek? Ezért meg van írva: Milyen kedves a jövetele annak, aki jó hírt hoz.” (Róm 10, 13-15) Mi a jó hír hozói szeretnénk lenni és minden lehetséges módon hirdetni azt. Ennek része többek között:

- Az ingyenes Szeretet földje újságunk, igekártyáink és egyéb ingyenes kiadványaink;
- Az internetes jelenlétünk: a naponta új hírekkel, cikkekkel frissülő Szeretet földje honlap, youtube-csatornánk és facebookos aktivitásunk;
- Könyveink, amelyekkel fontos témákra szeretnénk felhívni a figyelmet és ezekről beszélni, különböző műfajokban (lelkiség, szépirodalom, teológia, stb.). Ezek egy része kapható a könyvesboltokban, és mindegyik megrendelhető interneten keresztül is. (Rendezvényeinken pedig kedvezményes áron árusítjuk azokat.)
Mindenki, így te is, kedves olvasó, lehetsz apostol, sajtóapostol! Hívunk téged, benneteket, hogy vegyetek részt ebben a munkában! Ha van rá lehetőségetek, ismertessétek meg honlapunkat, kiadványainkat, híreinket és beszámolóinkat az interneten, olvassátok és terjesszétek a könyveinket, amelyek megvásárlásával missziós munkánkat is támogatjátok!
Hálásan köszönjük!
Kapcsolat: Levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. honlap: szeretetfoldje.hu Tel.: 06-30/33-88-245 (Sipos Gyula)
Munkánkat támogatni lehet a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül, számlaszáma: 10700268-04975106-51100005

Hálás köszönettel: Sipos Gyula