Szeretet Földje Hírlevél, 2023. szeptember

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. szeptember 06. szerda

Kedves Testvérek!

 Itt van az ősz, itt van újra, jönnek a programok, a feladatok, a kihívások. (Az egyik hétfői Ehetiben leírtam, milyen nehéz volt dönteni, hogy maradjak-e az iskolában, vagy sem). Indul egy három részes előadás sorozat Isten akaratának felismeréséről, szeptemberben lesz az országos karizmatikus találkozó és közeledik az idei Szeretet Földje Találkozó időpontja is, és annyi minden történt és történik velünk és körülöttünk... Részletek:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. augusztus

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. augusztus 09. szerda

Kedves Testvérek!

Legyen áldott a nyarunk, tudjunk pihenni és sikerüljön több időt töltenünk Istennel! (Az egyik Ehetiben írtam is erről: Volt-e Jézus nyaralni?.) Talán most van időnk egy jó lelkigyakorlatra - videóink között több ilyen anyaga is megtalálható -, olvashatunk, kirándulhatunk, és augusztusban lesz még Szeretetláng Fesztivál is... részletek:

Nyáron sem hagyjuk abba...

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. július 22. szombat

Továbbra is megtartjuk a heti összejöveteleinket hétfő-csütörtök között, kijött az ingyenes újság és egy új füzet, alkotónap, Szeretetláng Fesztivál, egyebek... munkanapló:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. július

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. július 09. vasárnap

Kedves Testvérek!

Áldott, szép, tartalmas és pihentető nyarat kívánunk mindenkinek! Azért a hétköznapi közösségi összejöveteleinket továbbra is megtartjuk.. :-) (A nyári táborozások ideje alatti templomi igeliturgiát én tartom a templomban, az evangéliumok és a hozzá fűzött magyarázatok is felkerülnek naponta a honlapunkra.) Egy új kis füzettel is készülünk és a héten megy nyomdába az ingyenes újságunk is. Az alábbiakban olvashattok az elmúlt időszak munkájáról is, és persze jön a Szeretetláng Fesztivál is... részletek:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. június

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. június 07. szerda

Kedves Testvérek!

Állítólag, ha egy kínai ember rosszat akar a másiknak, azt mondja neki: "élj érdekes időkben" - azaz amikor kevés a nyugalom és sok a nehézség... Azt hiszem, a világ most is ilyen "érdekes időket él", ami azonban arra is lehetőséget kínál nekünk, hogy sok jót tehessünk és hirdethessük Jézus Örömhírét az embereknek. Mi is igyekszünk kivenni ebből a részünket:

Programok Pünkösdig

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. május 17. szerda

Szinte minden napra jut valami, így a közösségi összejöveteleink helyszínén is változtatni kellett, a pünkösdi kilenced miatt. Részletek:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. május

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. május 07. vasárnap

Kedves Testvérek!

Nagyon mozgalmas időszak van mögöttünk, és áll előttünk. Lelki napok és találkozók, új könyv, kiállítás, Ferenc pápa... és jönnek az új programok és jön a pünkösd, előtte kilenceddel, a honlapunkra pedig továbbra is naponta teszünk fel friss híreket, írásokat, cikkeket... nézzünk néhány részletet:

Ez + az

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. április 27. csütörtök

Kedves Mindenki!
Kérésre már a hétfői Ehetiben is a gonosz lelkek témájával foglalkoztam (...de szabadíts meg a gonosztól...: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti/18657-de-szabadits-meg-a-gonosztol ), és a szerdai videós élő adás témája is ez volt (A gonosz lelkek megkülönböztetéséről: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok/18670-elo-adas-a-szobabol-89-a-gonosz-lelkek-megkulonbozteteserol ), valamint feltettem az amerikai érsekség levelét a "SatanCon"-nal kapcsolatban (https://szeretetfoldje.hu/index.php/cikkek-irasok/18671-az-ersekseg-imadsagos-valaszra-hiv-a-satancon-ra) ami pont a hazai pápalátogatás időpontjára esik.

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. április

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. április 11. kedd

Kedves Testvérek!

Legelőször is áldott húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek! Isten kegyelme mozgat mindent, így minket is (legalábbis ezt reméljük). Ezen a héten már túl vagyunk egy kiállítás megnyitón, szerdán élő adás a szobából, jön az Isteni Irgalmasság hétvégéje szombaton és vasárnap, aztán megyünk Gazdagrétre és Köveskálra és jön Ferenc pápa, május 1-én pedig regionális karizmatikus találkozó Érden... nézzünk néhány részletet:

Zsúfolt napok

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. április 22. szombat

Szeretetláng mesék - leadtuk a nyomdába a könyvet, Szentlélek-hétvége, alkotónap, igeliturgia, gyógyító összejövetel, regionális karizmatikus találkozó, és persze jön Ferenc pápa... részletek:

Munkáink mostanában

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. március 14. kedd

Ingyenes újság, előadás sorozat, lelki napok és gyógyító összejövetel, Országos Szeretetláng Találkozó és Regionális Karizmatikus Találkozó, mesekönyv, kiállítás, szeminárium... ezek mennek: