Gyógyulás szolgálat közben

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. november 08. csütörtök

Mi, akik gyógyító összejöveteleken szolgálunk, ugyanúgy megbetegedhetünk, mint mások. (Egyszer, amikor egy alkalommal a betegek kenetét is kiszolgáltatta a pap az összejövetlen, én is beálltam a sorba, mire egy idős néni csodálkozva mondta: Gyula, én azt hittem, te nem lehetsz beteg...)

Bővebben...

A gyógyító alkalom után minden tünetem elmúlt...

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. október 07. vasárnap

2018. augusztusának 2. felében egyik napról a másikra elviselhetetlen, szúró fájdalom kezdte el gyötörni az arcom bal felét. Ideggyógyász megállapította, hogy idegzsábám van.

Bővebben...

Egy kiállítás képei

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. szeptember 19. szerda

A Szeretet Földje Alkotóközösség kiállítása a 2018. évi Szeretet Földje Találkozó keretében, a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban:

Bővebben...

Beszámoló az idei Szeretet Földje Találkozó lelki napjáról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. szeptember 18. kedd

Az idei Szeretet Földje Találkozó témája a Szeretet forradalma volt. Talán a forradalom kifejezés erősnek tűnik, de ami radikális, forradalmi, az egyben azt is jelenti, hogy ébresztő, – új következik. Jézus ezt a radikálisan újat a szeretetről már 2000 évvel ezelőtt meghirdette, és  a keresztfáig vitte. A krisztusi szeretet ma is áldozattal jár, botrány a világban, de csakis ettől van életünk és élete azoknak is, akik ezzel nem értenek egyet. Három féle módon világították meg ezt a radikális krisztusi szeretet.

Bővebben...

Tanúságtétel szemek gyógyulásáról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. augusztus 26. vasárnap

"Szivárványhártya és szaruhártya gyulladás volt a szememen, ez utóbbi hámsérülés és hámhiány miatt, az idegvégződések szabadon voltak. Ezek miatt éles szúró fájdalom volt a szememben a fény hatására, napfényre, nagy fájdalmaim voltak.

Bővebben...

"Az én gyógyulásom"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. augusztus 13. hétfő

Köszöntelek Gyula testvér!
Gondolom ideillik az én biztos esetem. Vácon voltunk, néhány éve ennek, péntek délutáni gyógyító mise után történt, hogy kijelentetted, most valakinek meggyógyítja az Úr a bokasüllyedését. Én akkorra egyre inkább szenvedtem a lábamat, de erre a kijelentésre valamit éreztem a lábamban és fiatalosan toppantottam egyet. Azóta pedig nem jött elő a sajgás a lábamban.
Ennek már több éve. Hála legyen az Úrnak! Dicsőség nevének mindenkor!
Gunyits László János

"...minden nagyon jó és áldott volt!"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. július 18. szerda

Kaposfüredről érlezett zarándokcsoport július 15-én, vasárnap a Törökbálinti Szeretetláng kápolnába, és közösségi házba, akiknek lelki napot tartottunk imaszolgálattal. A zarándoklat szervezője küldte a rövid beszámolót (képekkel):

Bővebben...

Képes beszámoló a 2018. évi Szeretet Földje Alkotótáborról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. július 07. szombat

Idén is volt Szeretet Földje Alkotótábor, tíz felnőtt alktotóval + látogatók és bedolgozók... :-)  Idén az új közösségi házunkban voltunk. A fotók a közösségi ház tereiben és a kis kertben készültek (az imaalkalmainkat azért megtartottuk...) Képes beszámoló:

Bővebben...

Képes beszámoló a csatkai gyógyító alkalomról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. június 16. szombat

2018. június 9-én Szűz Mária Szeplőtelen Szívének ünnepén gyógyító alkalmat szerveztünk Csatkán a Csatka-szentkúti kegykápolnában. Mint székesfehérvári lakos a Zsolt utcai templomban több alkalommal részt vettem gyógyító összejövetelen. Onnan jött az ötlet, hogy itt is jó lenne ilyen alkalmat tartani. Idén már harmadszor rendeztük meg.

Bővebben...

"El sem akartam hinni" - gyógyulás a törökbálinti Szeretetláng kápolnában

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. június 23. szombat

Kislányomról másfél évesen derült ki egy Prick-teszt alapján, hogy földimogyoróra és kakaóra allergiás. Akkor még egy keresztes érték jött ki, de az orvos kérte, hogy diétázzunk rá, és azzal biztatott, hogy a kakaó allergiát ki lehet nőni, a másikra kevesebb az esély. Két évvel később ismételték meg a vizsgálatot, és minden reményem ellenére a földimogyoró allergia erősebben jött elő a teszt alapján.

Bővebben...

Pünkösd Gyálon - rövid beszámoló

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2018. május 27. vasárnap

A Szeretet Földje Szolgálat testvérei Pünkösd alkalmából már 2010-óta eljönnek hozzánk Gyálra. Hálásak vagyunk, hogy együtt ünnepelhettük a Szentlélek eljövetelét. Dicsőítéssel, tanítással, Szentmisével és közbenjáró imádsággal kérhettük Jézust életünk minden területének gyógyulásáért.

Bővebben...