Őrült Európa

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. június 26. péntek

Eutanáziát kért egy 24 éves lány, noha ezt semmilyen fizikai tünet nem indokolja. Vannak orvosok, akik pártolják Laura kérését, ami egyébként nem egyedi. A belga eutanázia bizottság elmondása alapján évente 50-60 eutanáziát hajtanak végre pszichiátriai betegeken.

Belga orvosoknak kell dönteniük Laura sorsáról: a lány ugyanis eutanáziát kért, noha teljesen egészséges. A 24 éves fiatal ennek ellenére már gyermekkora óta úgy érzi, meg akar halni. Lieve Thienpont pszichiáter, aki könyvet is írt a pszichológiai okokra alapozott eutanáziáról, támogatná a lány döntését, hogy véget vessenek a belső konfliktusoknak és a depressziónak...

(atv.hu)

Hozzászólások   

+1 #2 prolife 2015-06-26 09:32
II. JÁNOS PÁL PÁPA
EVANGELIUM VITAE kezdetű enciklikája,
III.FEJEZET
NE ÖLJ!
ISTEN SZENT TÖRVÉNYE
"Én ölök és én keltek életre" (MTörv 32,39): az eutanázia tragédiája
Megjegyzés: aki ép elmével ilyet tesz az égbekiáltó bűnt követ el! Valószínűleg nem is sejti, hogy az igazi tragédia majd csak földi testének halála után következik be, amikor halhatatlan lelke rádöbben, hogy az Élet Szerzőjétől kapott legnagyobb ajándékot tette tönkre. Imádkozzunk és engeszteljünk ezekért a lelkekért!
-1 #1 Keresztelő 2015-06-26 09:28
Ezt úgy értem, mint a fiatalt, aki, bár alkalmas a család nevelésére, mégis lemond a férfiasságáról, nőiességéről, és bulizni megy. Elveszíti a teremtett méltóságát és testének, rossz gondolatainak rabja lesz.

You have no rights to post comments