Szemtől szemben - Lelkes Tábor fiataloknak

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. május 07. csütörtök

"Szemtől szemben Istennel  -  szemtől szemben egymással  -  szemtől szemben a pároddal. - Lehet-e közelebb kerülni Istenhez, mint ahogy eddig megélhettük? Idei témánk pont arról szól, hogy még teljesebben lakjunk Isten jelenlétében. Bennünk a vágy, hogy szemtől szemben álljunk Istennel, szabadok lehessünk az Ő jelenlétében, elpárologjon minden adósság, félelem, függőség, az Ő szentsége minket is megszenteljen.

Ez öltöztessen fel minket Isten győzelmével, hogy a világban minden ember előtt bátran kimondhassuk Istent annak, aki Ő valójában. Hogy dicsőítő szívvel járhassunk-kelhessünk, még akkor is, amikor a másik emberrel szemtől szemben állunk, hogy abban a helyzetben bemutathassuk nekik Jézust. A táborban annak is szentelünk egy napot, hogy szívünkben Isten eredeti terve maradjon akkor is, amikor szemtől szemben vagy a pároddal.

Sok szeretettel várunk a hetedik Lelkes napok táborba, 2015. július 6-11-re, Vajtára!

Táborunknak idén is célja, hogy Jézussal és a Szentlélekkel személyesen találkozzunk, és behívjuk Őket az életünkbe. Itt olvashatsz arról, ahogy tavaly ezt jó páran megtapasztaltuk: www.lelkesnapok.hu

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora*. Számíthatsz színes, interaktív, kiscsoportos beszélgetős, gondolatindító délelőttökre, ahol igyekszünk meg is tapasztalni azt, amiről szó van. Emellett délutánonként kreatív, mozgós, sportos, vagy éppen csendes, feltöltődős programokból is választhatsz, de önkifejezésre, ismerkedésre, mély személyes beszélgetésekre, vagy akár játékra, vetélkedésre is nyílhat lehetőséged. A dicsőítő-közbenjáró imaestjeinken pedig különösen is jó alkalom kínálkozik arra, hogy találkozz az élő Szentlélekkel.

Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon - www.lelkesnapok.hu , és gyere el, hogy megtapasztald azt az atmoszférát, ahol a képek és a történetek születtek. 

Jelentkezz június 19-ig a www.lelkesnapok.hu oldalon, a http://tinyurl.com/lfa9gv8 online űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

A tábor július 6. hétfő 17:30-tól július 11. szombat 14:00-ig tart. A táborban csak az első naptól kezdve lehet részt venni, tehát érkezz meg július 6-án 14:00 és 17:30 között! A hét tetszőleges napjáig maradhatsz - mi azért javasoljuk, hogy végig maradj ;)

A tábor helyszíne: Zichy kastély, Vajta 7041, Petőfi S. utca 562. Térkép: http://goo.gl/maps/8DBm6  

A szálláson részben emeletes, részben földszintes ágyak lesznek, ágyneművel. Két épület van, az egyik a kastély, ahol minden program zajlik, légkondicionált nagyteremmel és 6-8 fős szobákkal, illetve néhány perc séta távolságra a Marana Tha elnevezésű szállás, 6-8 emberenként privát fürdőszobával. Szabad program idején sokféle sportlehetőséget is találsz: kosárlabda-, strandröplabda- és focipálya, medence, pingpong-, billiárd- és csocsóasztal.

A részvételi díj: 24500 ft.

Jelentkezés: töltsd ki az online jelentkezési űrlapot, melyre erről az oldalról eljuthatsz: www.lelkesnapok.hu . Amikor ez az oldal elérhetetlen, vagy ha bármilyen kérdésed merül fel, írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Miután elküldted a jelentkezési lapodat, és válaszoltunk, fizess be 5000 ft előleget a számlaszámra, amit a válasz e-mailben megadunk! Jelentkezésed akkor számít érvényesnek, ha ezen az űrlapon jelentkeztél, és befizetted az előleget. Jelentkezz és fizesd be az előleget június 19 péntekig!

Gyere, és tapasztald meg a Szentlelket, aki életre keltette Jézust, és téged is teljes életre vezet!

Várunk 2015. július 6-11 közt Vajtán a VII. Lelkes napokon!

Jelentkezz a www.lelkesnapok.hu vagy a regiszrációs oldalon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

*A Lelkes napokra 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak, 11-16 évesek számára a június 26 – 29 közötti Tini Lelkes Napok táborunkat ajánljuk, melyről bővebb információt ugyancsak a www.lelkesnapok.hu oldalon találsz. Idősebbek számára pedig a Nyolc Boldogság Közösség ifjúsági táborát, a Tábor Hegyi Napokat: http://nyolcboldogsag.hu/2015/04/16/tabor-hegyi-napok-2015/ 

You have no rights to post comments