Szeretet Földje Hírlevél, 2023. május

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. május 07. vasárnap

Kedves Testvérek!

Nagyon mozgalmas időszak van mögöttünk, és áll előttünk. Lelki napok és találkozók, új könyv, kiállítás, Ferenc pápa... és jönnek az új programok és jön a pünkösd, előtte kilenceddel, a honlapunkra pedig továbbra is naponta teszünk fel friss híreket, írásokat, cikkeket... nézzünk néhány részletet:

- A tanúságtételek közé felkerült a Szeretetláng lelki napról, a Szentlélek-hétvégéről és a május 1-i karizmatikus találkozóról is beszámolók és tanúságtételek: https://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek  
A videók közé felkerültek a Szeretetláng lelki napon és a karizmatikus találkozón elhangzott előadások és tanúságtételek (Fábry Kornél, Sipos Gyula, Nagy Zsolt, stb.) is. Teljes videólista:
- Csepereg az eső - 5 perces kis színes
- Fábry Kornél: Mit tesz a Szentlélek - sok történettel illusztrálva
- Nagy Zsolt: Erős tapasztalatok a Szentlélekről
- Sipos Gyula: Tanúságtétel a Szentlélek megújító munkájáról városunkban és életünkben
- Fábry Kornél: A Szentlélekről, aki megújítja a föld színét
- Hogyan éljünk szépen a házasságban? - Beszélgetőtársak: Lovonyákné Baki Melinda és Sipos Gyula
- Élő adás a szobából 89 - A gonosz lelkek megkülönböztetéséről
- Isten irgalmas szeretetéről - és ennek jelentősége korunkban
- Eszter gyöngyvilága
- Élő adás a szobából 88: Előretolt helyőrség, avagy néhány szó Isten stratégiájáról
Megnézhetők itt: (https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok)
- Az elmúlt időszak hétfői Eheti írásai a lélek belső világáról, a gonosz lelkek felismeréséről és Isten kegyelmeiről szóltak, lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti )
-  Május 9-én, kedden délután 6 órakor nyílik Antalné Tari Zsuzsa kiállítása a Szeretetláng közösségi házban: https://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/18721-antalne-tari-zsuzsa-kiallitasa 
- Május 10-én, szerdán este 9 órától lesz a 90. élő adás a szobából, az imaszándékaitokra fogunk imádkozni, kéréseket lehet küldeni levélcímünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
-  Május 14-én, vasárnap a soroksári templombúcsún fogok beszélni Jézus Csodálatos személyiségéről, imaszolgálattal együtt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eloadasok
- Május 19-én, pénteken kezdődik városunkban a pünkösdi kilenced, ennek - és az imaiskolának -, a keretében május 21-én délután 3/4 5-től beszélek a nyelvi imáról, nyelveken szólásról és magyarázatáról, és imádkozni fogunk a Szentlélek kiáradásáért.
-   Május 29-én, pünkösd hétfőn lesz a "Pünkösd Gyálon", előadással és gyógyító misével, valamint közbenjáró imaszolgálattal: https://szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-osszejovetelek/18738-punkosd-gyalon
-  Megjelent az új meséskönyvünk, a Szeretetláng mesék, amelyben egy testvérpár - Égi Sas és Mezők Lilioma -, elindul, hogy legyőzze a sárkányt és a hét fenevadat, amelyeknek neve: harag, lustaság, hiúság, falánkság, csüggedés, viszály és közöny... (Lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/18704-szeretetlang-mesek
- Májusi könyvajánló: Május hónapban a két meséskönyvünket, illetve a novellásköteteinket ajánljuk kedvezményes áron. A Szeretetláng mesék és az Ármányos sárkányos meséskönyvek együtt, kedvezményes áron 4.000 Ft, a novellásköteteinkből pedig bármelyik kettőt együtt 2.000 Ft. (Postaköltséget nem számolunk fel.) Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel.: 06-30/33-88-245 Itt a lista: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/18737-majusi-konyvajanlo Könyveinkről bővebben tájékozódni lehet honlapunkon a Könyveink menüpont alatt.
- Az adó 1% felajánlásával segíteni tudjátok munkánkat (amire nagy szükségünk van). Az adatok, amit fel kell írni:
A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 18684319-1-13
- Szeretettel várunk mindenkit a heti rendszeres közösségi alkalmainkra és a többi rendszeres programunkra (kiállítások, alkotónapok, stb) is, többek között: https://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink
- Bátorítani szeretnénk benneteket, hogy kezdeményezzetek az egyházközségetekben, mert szívesen segítünk előadást, lelki napot, gyógyító összejövetelt tartani, vagy akár kiállítást vagy író-olvasó találkozót rendezni. De ez nélkületek nem megy! (Minden programunk ingyenes, csak az időpontot kell egyeztetni...)
 - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit küldötök címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 - Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk!
 Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments