Két gyógyulás- történet Szolnokról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. november 24. hétfő

Múlt szombaton tartottunk lelki napot Szolnokon, ott adta ide két testvérünk rövid tanúságtételét gyógyulásukról, ami a tavaszi gyógyító összejövetelen történt:

"2014. május 17-én Sipos Gyula a szolnoki karizmatikus közösségünkben gyógyító lelki napot tartott, amelyen én is részt vettem. Már hosszú ideje nagy fájdalmat éreztem jobb vállamban és karomban. Kezelésekre is jártam, amelyek segítettek, de teljesen nem múlt el a fájdalom. A karomat csak kisebb bevásárlásoknál tudtam használni.

Ezen a lelki napon Gyula közbenjáró imát mondott különböző betegségekből történő gyógyulásokért. Imája közben éreztem, hogy vállamat, karomat melegség tölti el. Nem sokkal azután a fájdalom elmúlt, a karomat azóta is jól tudom használni, fájdalmat nem érzek. Köszönöm a közbenjáró imát - másnál is történt javulás.

Köszönöm a gyógyulást az én Uramnak, Jézus Krisztusnak, hogy az Ő megváltásával és hatalmas kegyelmével, ha hittel és bizalommal kérjük, mindig küld segítséget, és minden gondunkból, betegségünkből kigyógyít minket! S. vilma"

"A tavaszi szolnoki gyógyító összejövetelen meggyógyultam. A mellem fájt, imádkoztak értem és teljesen elmúlt. Szeretettel köszönöm: Gabi."

You have no rights to post comments