Ima Galgóczy Erzsébet boldoggá avatásáért

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2022. január 19. szerda

Úr Jézus, Te már gyermekkorában engesztelő áldozatul választottad nagylelkű leányodat, Galgóczy Erzsébetet.

Galgóczy Erzsébet levelei

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2021. december 04. szombat

Három levél, összesen hat oldal, fénymásolat, Galgóczy Erzsébet kézírása:

A szeretet nem ismert határt - hangjáték Galgóczy Erzsébet életéről

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2021. október 27. szerda

Szerkesztette: Donácziné Szekér Klára. Zene: Králik Ottó.

Könyvünk Galgóczy Erzsébet életéről: A stigmatizált Galgóczy Erzsébet élete és misztikája: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/8590-a-stigatizalt-galgoczy-erzsebet-elete-es-misztikaja

Szűz Mária testben való felvételének magyar bizonyítéka

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2021. augusztus 15. vasárnap

Az Ószövetség idejéből három emberről tudunk, aki testben vétetett fel Istenhez. Illés a tüzes szekéren, Mózes, akinek holttestét az angyalok vitték fel, és Énok. (Ezért jelenhetett meg Mózes és Illés Jézusnak, hiszen az Ő kereszthaláláig és feltámadásáig nem volt nyitva a menny az elhunyt lelkeknek.) Az Újszövetség idejéből Szűz Máriáról hisszük ezt, s ennek nagyszerű bizonyítékát adja a XX. században a Galgóczy Erzsébettel történtek.

Tanúságtétel Galgóczy Erzsébetről

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2021. március 22. hétfő

"Krisztusban Kedves Testvéreim!

Szabad-e személyes emlékeket felidéznem arról, nekem mit jelent Galgóczy Erzsébet cselekedete és élete? Hogyan találkoztam először a nevével? Egy egyszerű hívő gondolatai:

Galgóczy Erzsébet emlékmisék

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2021. március 22. hétfő

Örömmel adun hírt arról, hogy - mint évente mindig -,  úgy ez évben is az országban több helyen lesznek Galgóczy Erzsébet emlékmisék, a március 27.-i égi hazába történő költözésének emlékére, széles körű megismeréséért, boldoggá avatásáért az alábbi helyeken (a nap általában március 27. szombat, ha más nap, akkor azt külön jelezzük):

Megkezdődött a stigmatizált Wanda Boniszewska nővér boldoggá avatási eljárása

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2020. november 17. kedd

November 9-én Varsóban megnyílt korunk egyik nagy misztikusa és stigmatizáltja, az Angyalokról Nevezett Nővérek  Kongregációjából való Wanda Boniszewska nővér (1907–2003) boldoggá avatási eljárásának egyházmegyei szakasza.

Galgóczy Erzsébet Baráti Kör - ismertető

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2020. szeptember 27. vasárnap

II. János Pál pápa kisebb forradalmat indított el az egyházban azzal, hogy megújította a boldoggá- és szentté avatások hagyományát. Azóta újra rendszeresen, és minden népből emelnek oltárra olyan embereket, akiknek életszentsége, hősies Isten- és emberszeretete igazolható volt Isten népe előtt. A magyar egyház is követi a szent pápa példáját – de talán szükségszerűen kimaradnak olyanok, akiknek tisztelete eleven a hívő emberek körében. Ilyen többek között a stigmatizált Galgóczy Erzsébet, a Szeretetláng lelki naplót lejegyző Kindelmanné Erzsébet asszony, a hasznos-fallóskúti Csépe Klára vagy épp Natália nővér… és a sort még bizonyosan lehet folytatni.

Galgóczy Erzsébet - egy önkéntes segítő tanúságtétele

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2020. augusztus 22. szombat

Egy kedves testvérünk gépeli most Galgóczy Erzsébet kézzel írt levelezését. Az alábbi tanúságtételt ő írta, kérte, hogy név nélkül közöljük. Megrázó írásának nagy örömmel adunk teret és változtatás nélkül közöljük:

A két Galgóczy Erzsébet

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2020. augusztus 26. szerda

Pontosabban: Galgóczi Erzsébet (i betűvel), a szocialista korszak jelentős írónője, valamint a szentéletű stigmatizált Galgóczy (y betűvel) Galgóczy Erzsébet, aki szintén a XX. században élt közöttünk, mint Krisztus tanúja. Mivel már többször előfordult, hogy összekeverték őket, az alábbiakban közöljük mindkettejük rövid életrajzát:

A Galgóczy Erzsébet Baráti Körről

Kategória: Galgóczy Erzsébet
Megjelent: 2020. augusztus 07. péntek

Terveink szerint megalakul a Galgóczy Erzsébet Baráti Kör, amelynek célja szentéletű stigmatizáltunk életének megismertetése, tiszteletének terjesztése, lelkiségének megélése, valamint magyar szentjeink emlékének és tiszteletének ápolása, életművük folytatása.
A Baráti Körbe jelentkezni lehet elérhetőségeinken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.