Ó boldog pillanat...

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. november 12. vasárnap

"Ó boldog pillanat! Tudom, te is várod, mikor már nem választ el (minket) semmi egymástól. Én várlak gazdagság minden pompájával, s akkor már egészen egyek leszünk,megoszthatatlanul. Érzem, szíved nagyon ver az örömtől. Én is veled örvendek, s hogy örömöd még jobban fokozzam, mindig veled leszek." (Jézus szavai a Szeretetláng lelki naplóban)

Szeretetláng Fesztivál 2023.

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. augusztus 04. péntek

Kindelmanné Erzsébet asszony hagyatékából - képekkel

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. július 14. péntek

Amikor Kindelmanné Erzsébet asszony elhunyt 1985-ben Törökbálinton, személyes tárgyai két cipősdobozban voltak - ezeket egy kis vitrinben őrizzük a Szeretetláng kápolna sekrestyéjében (lásd első képet). Ezek között van a kis imafüzete is (2. kép), aminek az utolsó oldalára - talán egy lelkiismeret vizsgálat, bűnbánat alkalmával -, felírt nyolc szót, nyolc bűnös hajlamot, amit felfedezni vélt magában (3. kép).

Idén is lesz Szeretetláng Fesztivál!

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. július 04. kedd

SZERETETLÁNG FESZTIVÁL - 2023. AUGUSZTUS 26., 10 órától, BP. MÁRIAREMETE
Meghívott előadó: Dariusz Dąbrowski atya, akit ti még nem ismertek – de mi már igen! Napjainkban ő a Szeretetláng legtüzesebb lelkű terjesztője Lengyelországban. Két éve ő volt a Lelki Napló lengyel kiadásának egyházi lektora...

Ehunyt Wilhelm Leichmann atya

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. június 27. kedd

Vilmos atya, a Szeretetláng terjesztésének nagy apostola 1927. augusztus 2-án született Münchenben. Tanulmányai után 25 éven át egy biztosító társaságnál vezető beosztásban dolgozott.Az Úr különös kegyelméből hite érett életkorában úgy elmélyült, hogy állását föladta, házát és telkét eladta, és 52 évesen a papi hivatást választotta.

Szingapúri szeretetlángosok látogatása hazánkban

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. június 23. péntek

Egy szingapúri család, az ottani koordinátor Adeline Quek közvetlen munkatársai jöttek most el Magyarországra, Budapestre és Törökbálintra, hogy ellátogassanak az Erzsébet asszonnyal kapcsolatos helyekre és többet megtudjanak a Szeretetlángról. Képes beszámoló:

Böjte Csaba a Szeretetláng Mozgalomról

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. május 07. vasárnap

"Sokan kérdezik, hogy mit gondolok a Szeretetláng Mozgalomról!? A sötét, kaotikus világban, számomra egyetlen fényforrás Jézus Krisztus! „Én vagyok a világ világossága. Aki követ, nem jár többé sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.” (Jn 8,12) Jézus az igazi fény, a világunkat beragyogó élő láng! Ezért mondhatjuk bátran, hogy Jézus, Mária Szívében, a Szeretetláng! Mindannyian vágyunk e Szeretetlángra, áldott jelenléte nem csak megvilágosít, de örömmel, élettel, hegyeket mozgató erővel tölti be életünket! Ezért szeretnék én is a Szeretetláng Mozgalmához tartozni!

A 2023. évi Országos Szeretetláng Imatalálkozó programja

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. március 03. péntek


Időpont: 2023. március 25., 9 órától
Helyszín: Budapest, Rákosszentmihályi Főplébánia (1161 Templom tér 3.)
Részletes program:

Beszélgetés Kidelmanné Erzsébet asszonnyal

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. február 17. péntek

Özvegy Kindelmann Károlyné, született Szántó Erzsébet Szűzanya Szeretetlángjának első elfogadója és továbbadója hagyatékából közlünk olyan dokumentumokat melyek tudomásunk szerint még nem kerültek nyilvánosságra. Ezt a beszélgetést Dr. Molnár Gyula jegyezte le, melyet a „Szeretetláng” eredeti kéziratok másolt gyűjtője /2./ feliratú dossziéban találtuk. Közreadja Pius testvér, változtatás nélkül!

ORSZÁGOS SZERETETLÁNG IMATALÁLKOZÓ

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. március 01. szerda


Időpont: 2023. március 25., 9 órától
Helyszín: Budapest, Rákosszentmihályi Főplébánia (1161 Templom tér 3.)
12:00 órakor Szentmise - főcelebráns: Márfi Gyula, nyugalmazott érsek
A részletes programot hamarosan közzétesszük. Bővebb információ: Tolvaj Endréné Irénke országos koordinátortól naponta este 8 óráig a 06-30-912-9915-ös telefonszámon.

A Szeretetláng kegyelmi hatásairól - tanúságtételekkel

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. január 31. kedd

Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe ezt a hiánypótló művet két okból is: