Júliusi kedvezményes könyvajánló

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2024. július 04. csütörtök

    kisvarcim2     
E nyári hónapra, felfrissülésnek és kikapcsolódásnak novellás köteteinket és meséskönyveinket ajánljuk kedvezményes áron, és két kötet megvásárlása esetén egy harmadik novellás kötetünket ajándékba adjuk! A novellás kötetek ára egységesen 900 Ft/db, a meséskönyveké 1.000 és 2.000 Ft. Itt a lista:

Ez a mi hitünk, a keresztények hite

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2024. április 18. csütörtök


Szeretettel ajánljuk ezt a kis könyvet azoknak, akik szeretnék megismerni, kiben-miben hisznek a keresztények, de azoknak is, akik szeretnének kicsit jobban elmélyedni hitükben.
Könyvünkben a keresztény hit tartalmát mutatjuk be egyszerű formában, közérthető szavakkal. Hisszük, hogy keresztény hitünkben való elmélyedés lángra gyújtja szívünket és Isten mélyebb megismeréséhez vezet.

Egy asszony, aki minden tiszteletre méltó - Kindelmanné Erzsébet asszony és a Szeretetláng lelkiség

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2024. április 18. csütörtök


A legtöbb kereszténységhez tartozó népnek és nemzetnek, szerzetesrendnek és lelkiségi mozgalomnak vannak tiszteletre méltó, oltárra emelt, boldognak és szentnek mondott emberei. Ezek legnagyobb része csak az adott közösség körében ismert, de vannak közöttük olyanok is, akiknek fénye átragyog nemzeteken és korokon.
Van egy magyar asszony, akinek nevét napjainkban az egész keresztény világban mindenfelé ismerik.

Az első pelustól az iskoláig - Kapcsolódás - Identitás - Nemiség

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2023. november 09. csütörtök


Ön a szexuális nevelés kézi-könyvét tartja kezében, amely nemcsak a Biblia elméleti tanítását mutatja be Isten eredeti tervéről, hanem kézzelfogható, gyakorlati példákat, hétköznapi szituációkat, kezdeményezésre alkalmas helyzeteket.

Könyvajánló a Szeretetláng lelkiség megismeréséhez

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2023. augusztus 30. szerda

   

 A Szeretetláng kegyelmi hatásairól - tanúságtételekkel (1400 Ft); Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium (1400 Ft); Szeretetláng mesék (1980 Ft) A könyvek kaphatók a jobb könyvesboltokban, vagy megrendelhetők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímen.

Gyógyító kilenced és Krisztus győzelmes keresztútja

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2023. július 21. péntek

A “gyógyító kilenced” egy olyan elmélkedő imaforma, amely az egyik leghatékonyabb imádságot - a rózsafüzér tizedeit - használva bevezet minket Jézus életébe és győzelmeibe, hogy ezen keresztül megoldást hozzon bajainkra.

Szeretetláng mesék

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2023. május 02. kedd

"Mindez akkor történt, amikor a világ még fiatal volt. A Nap fényesen sütött és a gyümölcsfák évente kétszer érleltek termést. Az emberek és állatok együtt éltek és szerették egymást. A szívükben a szeretet kis lángja égett, és ez a szelíd fény kedvessé, barátságossá és megértővé tette őket. Mindenki boldog volt, kivéve a nagy sárkányt, akinek a szívfényét kioltotta a gyomrában egyre erősebben lángoló harag tüze..."

Napi firka - 100 rajz, 100 rövid történettel

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2022. október 26. szerda

Humoros, ironikus, komoly és vidám, szimbolikus és elgondolkodtató, groteszk és mulatságos: száz rajz és száz történet rólunk, olykor bosszantó, de mindig szerethető emberekről...
Rajzok és történetek, amelyek kikapcsolódást nyújtanak úgy, hogy közben ráismerünk magunkra és környezetünkre, örömeinkre és bánatainkra, hogy elnézően mosolyoghassunk: ilyenek vagyunk mi, emberek.
Kicsit sükebókák, botladozók, alázatosak és nagyképűek, szegény gazdagok és gazdag szegények, lelkesítőek és visszatetszőek egyszerre...

Terjedelem: 200 oldal

Ára: 1.800 Ft

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245

Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2022. augusztus 14. vasárnap

A Szentírás telve van az Isten és az ember egymás utáni vágyakozásának szavaival, az Énekek éneke pedig a vőlegény és menyasszony szerelmi páros énekében az Isten és a gyermekei egymás iránti szeretetének, beteljesedés utáni vágyának örök dallamát festi elénk.

Magyar jelenség - hazánk a hit, remény és szeretet fényében

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2022. szeptember 20. kedd

Ez egy optimista könyv .
Nem kerget illúziókat, nem akar haszontalan emberi fantáziákra építeni. Sőt, épp ellenkezőleg, nagyon komolyan igyekszik számot vetni hazánk jelenlegi morális, társadalmi állapotával, gazdasági vagy épp kulturális és vallási helyzetével  - és mégis bizakodó, nem oktalanul. Ez a könyv azért született meg, hogy jól megalapozott reményt keltsen minden olvasóban.

Próféciák és magánkinyilatkoztatások Magyarországról

Kategória: Könyveink
Megjelent: 2022. március 25. péntek


2007-ben jelent meg kis könyvünk, a Magánkinyilatkoztatások Magyarországról. Azóta eltelt 15 év, és ebben az időszakban nagyon sok minden történt. Például: elfogadták hazánkban is a Szeretetláng lelki mozgalmat (Kindelmanné Erzsébet asszony lelki naplója), bejelentették, hogy felépül az engesztelő kápolna az Anna-réten (Natália nővér által kapott égi üzenet), a megújulásnak, de az összeomlásnak is vannak jelei, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezért úgy láttuk jónak, hogy újra kiadjuk a könyvet, de jelentősen kibővített formában, részben az elmúlt évek üzeneteivel, illetve az olvasottak mélyebb magyarázatával. A könyvben többek között az alábbi emberek által kapott üzenetekről olvashatunk: