Rövid beszámoló a törökbálinti jubileumi Szentlélek ünnepről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2017. február 21. kedd

A világ minden táján összegyűlt és együtt imádkozó közösségekhez, imacsoportokhoz, testvérekhez csatlakoztunk lélekben Törökbálinton is az 50. évfordulón. A templom megtelt dicsőítő és hálaadó testvérekkel, hogy együtt ünnepeljük a Katolikus Karizmatikus Megújulás jubileumát.

Az alkalom dicsőítéssel kezdődött, melyet Mitrovics Hanna és csapata vezetett egy órán keresztül. Felemelő volt a megújulás régebbi és új dalaival együtt dicsérni Istent. Ezt követően Eberlein Éva tartott egy rövid előadást a Szentlélek munkájáról, kiemelve az elmúlt 50 év pápai buzdításait a lelki megújulásról: minden kor prioritása, hogy Krisztushoz hasonlóvá váljunk, ehhez pedig szükségünk van a Szentlélekre, aki formál, vezet, megszentel.

Ezután Sipos Gyula tartott egy rövid elmélkedést arról, hogyan működik bennünk és mit cselekszik általunk a Szentlélek, majd imádkoztunk azért, hogy Isten töltsön be az Ő Lelkével, újítson meg, formáljon, gyógyítson, ruházzon fel karizmákkal a szolgálatra. Ismeret szavában gyógyított az Úr, erről tanúságtételt is hallottunk az alkalom végén. (Lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/8854-gyogyulas-a-szentlelek-unnepen )

Az imaestet szentmisével zártuk, amelyet Baladinc József atya celebrált.

Dicsőség Istennek az elmúlt 50 évért és mindazért, amit még csak ezután cselekszik bennünk és általunk!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés