A gyógyító zarándoklat-kilenced időpontjai és helyszínei

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2011. március 01. kedd

Zarándoklat-sorozatot szerveztünk - a törökbálinti római katolikus egyházközséggel és az Isteni Szeretet Közösséggel közösen - testi-lelki gyógyulásokért, szabadulásokért és a rák megállításáért kilenc magyarországi kegyhelyre. A zarándoklat-sorozat március 5-én kezdődik (Makkosmária) és november 5-én fejeződik be (Petőfiszállás). Minden kegyhelyen közösen imádkozunk a zarándoklat szándékaira, lesz gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat is. Az egyes alkalmakra és kegyhelyekre buszt is szervezünk, amire jelentkezni lehet. Az egyes kegyhelyek és időpontok:

- Március 5. szombat 14 órától Makkosmária

- Április 9. szombat 14 órától Celldömölk

- Május 7. szombat 14 órától Máriabesnyő

- Június 4. szombat 14 órától Andocs

- Július 16. szombat 14 órától Márianosztra

- Augusztus 27. szombat 14 órától Mátraverebély-Szentkút

- Szeptember 17. szombat - Törökbálint, a Szeretet Földje Találkozó keretében 9-17 óráig

- Október 8. szombat 14 órától Máriapócs

- November 5. szombat 14 órától Petőfiszállás

Az egyes kegyhelyekre autóbuszt indítunk, erről bővebb információ és jelentkezési lehetőség: 06-30/32-46-941, 06-70/70-97-510 (Stark Erzsébet) Nem kötelező minden alkalomra eljönni, mindenki a saját lehetőségei szerint kapcsolódhat be a sorozatba.

Szervezők: Törökbálinti Rk. Egyházközség, Isteni Szeretet Közösség, Szeretet Földje Szolgálat, www.szeretetfoldje.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments