Mary Usha nővér kérése

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. november 25. kedd

Levél Mary Usha indiai szerzetes nővértől: "Kedves Barátaim! Imádkozzunk Ferenc pápánk egészségéért és védelméért, csak egy Üdvözlégy Máriát! Különösen most, amikor az ISIS a Vatikánt vette célba, és a Pápa ellen tervez merényletet. Kérlek,  olvasd el az alábbiakat és továbbítsd a barátaidnak! A cél 10 millió Üdvözlégy a mi kedves Pápánkért! 

Tárgy : A pápát segíteni

FERENC PÁPA KÉRÉSE 

NE azért sírjatok, ami nincs, azért harcoljatok, ami van! 

NE azért sírjatok, ami halott, azért harcoljatok, ami megszületett bennetek!

NE azért sírjatok, aki elhagyott, azért küzdjetek, aki veletek van!

NE azért sírjatok, aki gyűlöl Tiiteket, azokért küzdjetek, akiknek szüksége van Rátok!

NE a múltatokért sírjatok, a jelenlegi küzdelmeteket  harcoljátok meg!

NE sírjatok a szenvedésekért, harcoljatok a boldogságotokért!

A most velünk  történő dolgokkal kezdjük  megtanulni, hogy semmit sem lehetetlen megoldani, csak el kell kezdeni. 

 A Szentatya kérése, hogy imádkozzunk azért, hogy Isten megóvja és adjon erőt Neki , hogy megfeleljen ennek a nehéz feladatnak. Úgy legyen! 

A célunk 10 millió Üdvözlégy a pápáért. Ma kezdődött ez a kampány. Küldd el minden katolikus barátodnak s azoknak , akik szeretik Őt! Imádkozzunk Érte, hogy a Szűzanya járjon közben a Szentatyáért és áldja meg a szolgálatában! 

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van Teveled, áldott vagy TE az asszonyok között ,és áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus. Asszonyunk Szűz Mária , Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk , bűnösökért, most és halálunk óráján! Ámen. 

Ne felejtsd el továbbítani ( 10 millió Üdvözlégyet szeretnénk.)!

Ha negatív érzelmeket  engedsz be, hogy azok irányítsák az életedet, az azért van, mert erőtlennek érzed magad megváltoztatni a helyzetedet vagy a körülményeidet. Isten azonban hatalmat adott neked az érzelmeid felett. Uralkodni tudsz rajtuk, inkább,  mint hogy ők uralkodjanak fölötted,  és kormányozhatod a döntéseidet. Az Istentől kapott felhatalmazást használva teljesen uralkodni tudsz a negatív érzelmeid fölött , addig a pontig, míg semmi sem zavar(bánt)  meg. 

Az érzelmek azért vannak, hogy elindítsanak egy bizonyos  irányba, akár Isten akarata felé, akár el tőle. Az érzelmek részei a lélek kamráinak ( 3 János 2.) Az rendben van, hogy vannak érzelmeid, de nem uralkodhatnak feletted. 

Jézusnak voltak érzelmei. Ahelyett, hogy átengedte volna magát nekik, imádkozott, és előre haladt Istennek  az Ő életére vonatkozó terve szerint. Gethsemane kertjében a fájdalom és szomorúság töltötte el, de követte  Isten akaratát , ami a kereszt vállalását jelentette." 

(levélben kaptam)

 

You have no rights to post comments