Sárkányszelídítők - a célegyenesben

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. március 11. szerda

Kedves Mindenki!  Lassan befordulunk a célegyenesbe! Anna nagyszerű borítót készített és ő szerkeszti, tördeli a könyvet én meg tördelem izgalmamban a kezem :-) - ti is láthatjátok, mert feltettem a Sárkányszelídítők facebook oldalára a borítókép legújabb változatát és tizenöt szép oldalt is a könyvből. (Íme: https://www.facebook.com/sarkanyszeliditok ) Még minden jó tanácsot örömmel fogadunk!

A jövő héten szeretnénk leadni a nyomdába a kész változatot - a szűk keresztmetszet már csak a pénz - már megint azok a fránya anyagiak! Eddig már több felajánlást is kaptunk - amit hálás szívvel köszönünk -, de szükség lenne még segítségre! Tehát aki úgy érzi, hogy szeretné segíteni a Sárkányszelídítők megjelenését, kérem, hogy ezen a héten juttassa el adományát (utalja át) vagy ha szeretné, de csak később tudja, akkor írja meg a levélcímünkre (a felajánlott összeggel együtt), hogy lássuk miből gazdálkodhatunk, mennyit kell még összegyűjtenünk!
Ezzel munkatársaivá, részeseivé lesztek a Sárkányszelídítők világának, mint tettestársak, de immár a világ szelídítésében!
Természetesen minden támogatónk megkapja a tiszteletpéldány(oka)t, ha szeretné, akkor dedikálva is!
Segítségeteket megköszönve, szeretettel: Gyula

You have no rights to post comments