Veszélyben a Mária rádió

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. július 17. péntek

"A Mária Rádió a lelkek megmentéséért jött létre, megtérést hirdet, a rádión keresztül újra felkínálva a katolikus hitet az embereknek. -Ez a budapesti Mária Rádió most bajban van. Vagy inkább mi, a hallgatók? és a leendő hallgatók? Hány idős, szobához, ágyhoz kötött ember egyetlen kapcsolata a külvilággal, a hitével? Hányan kapnak erőt, hitet az itteni műsorokból? Ezt akarják augusztus 19-ével beszüntetni.

 A jelenlegi frekvenciát más kapná meg. A pályáztatáson ő nyerte meg, a Mária Rádiót alaki okokra hivatkozva elutasították.

 A Mária Rádió jelenlegi lefedettségében 1 millió 200 ezer embert szolgál ki. A felajánlott másik frekvenciát mindösszesen 200 ezer ember tudja majd hallgatni.

Imádkozzunk, hogy mindez ne következzen be, vagyis a Médiahatóság megváltoztassa döntését!!!! 

 Nagyon kevés az idő! Ima-ima és ima!!!!

 Másokat is kérjetek e nemes cél eléréséhez.

 Mindenkit ezen okból is hívunk-elvárunk a csütörtökönkénti bazilikai engesztelő virrasztásra és az
augusztus 14.-i országos virrasztásra, melyeket most a Mária Rádió jelenlegi
frekvenciáján való fennmaradásáért ajánlunk fel. 

 Lindmayerné Kati"

 

Hozzászólások   

#1 szintén zenész 2015-08-03 09:19
Azt azért megjegyzem, hogy hosszú évek óta senkit nem zavart különösebben az, hogy Magyarországnak kb. csak az 50%-nyi területén lehet(ett) Mária Rádiót hallgatni, mig a környező országok magyarlakta vidékeinek vételére kampányt és pénzgyűjtést folytatott a Rádió annakidején.
"...
a lelkek megmentéséért jött létre, megtérést hirdet, a rádión keresztül újra felkínálva a katolikus hitet az embereknek. -Ez a budapesti Mária Rádió most bajban van. Vagy inkább mi, a hallgatók? és a leendő hallgatók? Hány idős, szobához, ágyhoz kötött ember egyetlen kapcsolata a külvilággal, a hitével? Hányan kapnak erőt, hitet az itteni műsorokból?..." és hányan nem? Most, hogy a budapesti vétel kockázatos, most megy a figyelemfelhívá s újból. Érhető-e, mire gondolok?

You have no rights to post comments