Ima hazánkért minden nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2021. október 23. szombat

Mennyei Atyánk, mindenható Istenünk színed elé járulunk. Benned bízunk és Hozzád könyörgünk kicsiny nemzetünk megmaradásáért, erkölcsi megújulásáért.

"Tekints ránk Urunk, válságos időket élő népedre és áraszd ránk Szentlelkedet, hogy segítségével mindnyájan meglássuk az igazság útját, építsük nemzetünk egységét és szolgáljuk javát. Adj Urunk vezetőinknek kellő bölcsességet és elszánt, erős akaratot, hogy a Te Szíved szándéka szerint előmozdítsák a szociális igazságosságot és az emberhez méltó életet."
(Csíkszereda D.K.J. 18/2012)

"Bocsáss meg nekünk Istenünk! Gyógyítsd meg országunkat! Küldd el a bűnbánat Lelkét, hadd söpörjön át ezen a nemzeten! Lángoljon fel az ébredés tüze a szívünkben és a te Egyházadban!... Kérünk, teremts tisztaságot bennünk! Égjenek ki a rossz gyümölcsöket termő rossz gyökerek az életünkből! Atyánk! Kérünk, hogy Istenfélő vezetőket és köztisztviselőket válasszunk meg minden szinten, a nem Tőled valókat pedig távolítsd el! Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te Akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is!"
(Szeretetföldje imafüzet 5.old)

Jézus Krisztus drága szent Vére mentsd meg édes magyar hazánkat, népünket, hogy megmaradhassunk kereszténynek és magyarnak! ÁMEN

(levélben kaptam)

You have no rights to post comments