Ima-kilenced - hogy hazánk a Szeretet földje legyen! - 2. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2015. szeptember 11. péntek

Drága Istenünk! Te tudod, mennyire elfelejtkeztünk keresztény örökségünkről ebben a pogány jelenben. Sem arra nincs erőnk, hogy védőbástyák legyünk a muzulmán betörés ellen, sem szeretni nem tudunk, ahogy te szeretsz minket, és az Evangélium örömhírét sem tudjuk megosztani az itt élőknek és ide érkezőknek. Kérünk ezért, Szentlelked által add meg nekünk a józan ítélőképességet a helyes döntésekhez, és erőt a jó döntések megvalósításához! Hadd legyünk erős, bátor és tanúságtevő keresztények, hogy hazánk a Szeretet földje lehessen! Ámen.

Hozzászólások   

+3 #1 Petro Mari 2015-09-12 05:28
" Arra buzdítok minden kedves Olvasót, hogy ne foglalkozzon a világ hisztijével, inkább ültessen a kertbe egy fát, gondozza a rózsabokrokat, főzzön valami finomat, kedveskedjenek pajkosan egymással, és tegyék rendbe az otthonukat. Ettől jobb lesz a világ, értékesebb lesz az élet. Viszont ha bosszankodnak, pánikba esünk, akkor legfeljebb csak idegesebb lesz a világ.
Ha azt mondanák, hogy itt a világ vége, akkor is szépen megöntözném a virágaimat és ebéd közben megnevettetném a gyermekeinket, mert a jó Isten ezt a feladatot bízta rám, és mert talán a friss virágok között, derűs együttlétben a világvége is elviselhetőbb lesz."
Böjte Csaba

You have no rights to post comments